Aydın Aşık Turgut, “Mahallemin sorunları konusunda mahalle halkımla görüş alışverişinde bulunuyorum. Seçildiğimde ilçemizdeki mülki kurumlarla bu sorunlara çözüm arayacağım” dedi.
Didim"in en eski Mahallesi olan Hisar Mahallesi"nin 25 yıllık Muhtarı Bahri Aşık"ın da kızı olan Aydan Aşık Turgut 15 yıldın Efeler Mahallesinde oturduğunu belirterek “ Mahallemin sıkıntılarını biliyorum. Mahallemden spor kompleksi eksikliği var bu konuda Belediye ile görüşmeler yapacağım. Bunun dışında mahallem de can ve mal güvenliğinin sağlanması için mahalleme güvenlik kamerası kurulması yönünde çalışmalar başlatacağım. Ele emeği ve el işi üreten mahalle sakinlerinin ürünlerini satabileceği bir stand kurulması yönünde görüşmeler ve çalışmalar yapacağım. Ayrıca mahallemin yeşil bir mahalle hüviyeti kazanması için mülki kurumlar ve belediye ile çalışma yaparak bahçesi olan her mahalleliye birer çam fidanı kazandırılması yönünde girişimler başlatacağım. Bu çalışmaların neticesinde Didim"in en güzel ve yeşil mahallesini yaratmayı hedefliyorum” diye konuştu.
Efeler Mahallesi Muhtar adayı Aydan Aşık adaylığına ailesinin büyük destek verdiğini ifade ederek, bayanlardan büyük ilgi gördüğünü, seçildiği takdirde memuriyet görevinden istifa ederek kendisini mahallesine adayacağını sözlerine ekledi.