Beyazıt Öztürk, onca zahmete girdi ve canlı reyting ölçümü için kameralarını Beylerbeyi'ne çevirdi. Ama sonuç hüsrandı.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; Beyazıt Öztürk'ün hemen her programda İstanbul'un çeşitli semtlerinden gerçekleştirdiği canlı reyting bu haftaki programında da yer aldı.

Beyaz, Ulaştırma Bakanlığı'ndan aldığı izin çerçevesinde Boğaziçi Köprüsü'nün ışıklarının yakılıp söndürülmesi ile programında bir aksiyon gerçekleştirdi. Aksiyonun bir diğer amacı da 39 yıl önce (20 Şubat 1970) Boğaziçi Köprüsü'nün ilk temelinin atılmış olmasıydı.

Beyaz, bu gösteri öncesinde canlı reyting için kameralarını Beylerbeyi'ne çevirdi. Beylerbeyi'nde kendisini izleyen vatandaşlardan ışıklarını yakıp söndürmelerini isteyen Beyaz, tam anlamıyla şok yaşadı.

Beylerbeyi'nde gezinen kameradan yansıyan görüntülerde hiçbir hareket olmamasıyla bozulan Beyaz, bir iki ışığın yanıp söndüğünü görünce çocuklar gibi sevindi. Ancak, onca zahmete giren Beyaz Show ekibi beklediği aksiyonu almak bir yana bu yayınla prestij bile kaybetti.

"Aslında gerçekten de çok fazla izlenmiyormuşuz" diyen Beyaz, bazı araçların farlarından yansıyan ışıkları kendisini izleyen seyirciler sanınca stüdyoda gülüşmeler yaşandı.

H2