Rahat olduğu için son dönemde kalitesini göstermeye başladı” dedi

Leo Franco"nun gönderilmesinin ardından genç kaleci Ufuk başarılı performansıyla kaleyi devraldı.

Gaziantepspor ve Bucaspor maçlarında kalesini gole kapatan Ufuk Ceylan"a, Teknik Direktör Frank Rijkaard"dan övgü geldi. Bursaspor maçıyla birlikte kaleyi Aykut"tan teslim alan Ufuk"u, Barcelona"daki keşfi Victor Valdes"e benzeten Rijkaard, 24 yaşındaki file bekçisinden memnun olduğunu söyledi.
Sarı-kırmızılı yöneticilerle yaptığı görüşmede Ufuk"la ilgili övgü dolu ifadeler kullanan Rijkaard"ın, “Oynadıkça özgüveni artıyor. Rahatladığı için son 2 maçta performansını artırdı, kalitesini göstermeye başladı. Takım savunması istenilen düzeye çıkınca yükü daha da azalacak. Ayrıca Aykut da yetenekli bir kaleci. Bu nedenle kalede sorun yaşayacağımızı sanmıyorum” diye konuştuğu öğrenildi.

Kameni"yi reddetti
Bu arada sarı-kırmızılı yönetimin özellikle UEFA Avrupa Ligi"ndeki başarısız tablo yüzünden apar topar kaleci transferini gündeme getirdiği ve Espanyol"un Kamerunlu eldiveni Kameni"yi, Rijkaard"a önerdikleri ifade edildi. Ancak tecrübeli teknik adamın, Ufuk ve Aykut"a güvendiğini belirterek, Kameni"yi veto ettiği vurgulandı.