“Mesela ben Galatasaray’ın yerinde olsam Selçuk’u Trabzon’da oynatmam” diye konuştu
 
Trabzonspor, sezon başında Bursaspor’dan transfer edilen Volkan Şen’i bugünkü karşılaşmada oynatmama kararı aldı.
Bordo-mavili yönetim, herhangi bir centilmenlik anlaşması olmamasına rağmen yıldız oyuncunun Bursa deplasmanında taraftar tepkisi ile karşılaşmaması için Teknik Direktör Şenol Güneş’in kapısını çaldı. Güneş’in de Volkan’ın oynamaması fikrine sıcak yaklaştığı ve bu oyuncuyu kadroya almadığı öğrenildi.
Bu arada Başkan Sadri Şener, bu tip girişimlerin futbolcuyu koruma adına yapıldığına dikkat çekti, “Mesela ben Galatasaray’ın yerinde olsam Trabzon’daki karşılaşmada Selçuk’u oynatmam. Bu doğru bir şey mi diye sorarsanız, ‘hayır’ derim. Ancak futbolcunun karşılaşabileceği yoğun tepkiyi önlemek için bazen böyle davranmak gerekebilir” ifadelerini kullandı.
Teknik Direktör Şenol Güneş ise Bursa deplasmanı öncesi oyuncularını, CSKA Moskova maçında yapılan hataların tekrarlanmaması konusunda uyardı, “Hatalarımızı asgariye indirip, takım disiplinini sahaya yansıtmalıyız. Savunmaya yardımcı olmak her futbolcunun görevidir. Bursaspor’un gücünü anlatmama gerek yok. Çok dikkatli olmazsanız Moskova’daki sorunlarla karşı karşıya kalabiliriz” dedi.