Böylesine bir dönemde, öyle kritik bir viraja giriyor ki Cim Bom, nefes almaya vakit yok; 16 günde 5 maç var. Bu 16 günde; Aslan UEFA´da son 8´e kalıp, ligde lider de olabilir; tam tersini yapıp iki yarışa da havlu atabilir!

Galatasaray için sezonun belki de en kritik virajı, yarınki Bursaspor maçıyla birlikte başlıyor... Sarı-Kırmızılı ekip, 16 günde çıkacağı kritik 5 sınavla, Süper Lig ve UEFA Kupası"ndaki kaderini çizecek. 6 Mart"ta Bursaspor, 12 Mart"ta Hamburg (d), 15 Mart"ta Trabzonspor (d), 19 Mart"ta yine Hamburg, 22 Mart"ta da Eskişehirspor"la kozlarını paylaşacak olan Cim Bom, bu 16 günün ardından UEFA Kupası"nda son 8"e kalıp, ligde zirveye yükselmiş de olabilir, Avrupa"ya veda edip, şampiyonluğa havlu atmış da...

Kasığında ödem var
İşte böylesine kritik bir dönemde baş gösteren sakatlıklar teknik heyette büyük can sıkıntısı yaratıyor. Son olarak 1-0 kazanılan Konyaspor deplasmanında son derece kötü bir zeminde mücadele eden Cim Bom"da, Arda Turan"ın kasığında meydana gelen ödem, genç oyuncuyu hayli zorluyor. 2 gündür idmanlarda takımdan ayrı çalışan Arda"nın, Bursa karşısında forma giyme ihtimalinin zayıf olduğu bildirildi. Yıldız oyuncunun yanı sıra dün takımla çalışmalara başlayan Emre Aşık"ın da ancak iğneyle sahaya çıkabileceği belirtiliyor.

Takıma güven aşılıyor
Aslan"da Servet Çetin, Mehmet Topal, Emre Güngör ve Linderoth"un sakatlıkları da sürüyor. Tüm bunlara ek olarak, Sabri de sarı kart cezalısı olduğu için yarın kadroda yer alamayacak. Teknik direktör Bülent Korkmaz, savunmanın sağında Serkan Kurtuluş"a görev vermeyi düşünüyor. Genç hoca, oyuncularıyla sık sık görüşmeler yapıp, zorlu maraton öncesi takımına moral ve güven aşılıyor.