Sarı-kırmızılı ekip, sezon başında Galatasaray'ın kapısından dönen Tottenham'ın müthiş yeteneğini bu defa renklerine bağlıyor. "İkinci Messi" denilen 20 yaşındaki Giovani Dos Santos, Ocak ayında Galatasaraylı olacak.

G.Saray, dünya çapında büyük yankı uyandıracak bir transferi gerçekleştirmek üzere. Sarı-kırmızılı ekip, sezon başında G.Saray'a transferi son dakika pürüzü nedeniyle gerçekleşmeyen Giovani Dos Santos'u Ocak'ta renklerine bağlayacak. Barcelona'dan öğrencisi olan Meksikalı yıldızı çok isteyen teknik direktör Rijkaard'ın ısrarı üzerine tekrar kolları sıvayan yönetim, Tottenham kulübüyle yaptığı görüşmede büyük mesafe katetti.

G.Saray yönetimi, prensipte anlaştığı İngiliz kulübünün yöneticileriyle el sıkışırken, 20 yaşındaki Dos Santos da "Rijkaard beni çok istiyor. Doğrusu, ben de yeniden onunla çalışmaktan yanayım" diyerek sarı-kırmızılı ekibe gelmeye hazır olduğunu net bir şekilde dile getirdi. İngiltere'de büyük takımlardan hiçbirinin talip olmadığı Dos Santos'un ikinci yarıda G.Saray forması giyeceğine kesin gözüyle bakılıyor./FOTOMAÇ