Sarı-lacivertli oyuncu bu sezon şu ana dek 28 maçta 14 gol atarak 0.50"lik bir gol ortalaması tutturdu.. Bu istatistik geçen sezon ise 50 maçta 16 gol olarak dikkat çekmişti. Yani Okçu, ilk sezonunda ancak 0.32"lik bir ortalama tutturabilmişti.

KUPADA 3 maçta 3 kez ağları havalandıran Güiza"nın bir diğer özelliği ise altın değerinde goller atması.. Sezona Honved"e (5-1) attığı 3 golle başlayan Okçu, lig ve kupada ise çok kritik gollerin yanısıra 3-1"lik G.Saray derbisindeki sayısı ile taraftarın gönlünde taht kurdu.

OKÇU, Denizli (2-0) (2 gol), Trabzon (1-0) ve A.Gücü (3-2) maçlarında 3 puan getirirken 2-1"lik Manisa maçında da ilk golü atmıştı. Güiza Bursa"da da yarı finali getirdi. Kısacası 14 milyon Euro yüzünden eleştirilen Güiza, kader golleri ile bu yaklaşıma yanıt verdi.

Bilica"ya "takım" koruması

D.BAKIR maçında son adamı düşüren ama sarı kartla "yırtan", Bursa önünde de kontrolsüz hareketiyle penaltıya sebebiyet veren Bilica"ya F.Bahçeli futbolculardan destek geldi.. Kupa maçı sonrası aralarında konuşan futbolcular “Bilica bu sezon çok maç oynadı. Bu nedenle hatalar yapıyor. Yoksa kaliteli bir oyuncu” diyerek Daum"a da görüşlerini belirttiler.

Ali Bilgin ameliyat oluyor

F.BAHÇE"NİN Bursa maçından önce yapılan son idmanında sağ dizinden sakatlanan Ali Bilgin bugün menüsküs ameliyatı olacak. F.Bahçe Sağlık Kurulu Başkanı Prof.Dr. Ömer Taşer tarafından Bakırköy Acıbadem Hastanesi"nde ameliyat edilecek olan genç futbolcunun sahalara ne zaman döneceği ise operasyonun ardından yapılacak kontroller sonrasında netlik kazanacak.

FATURA TAM 17 BİN 66 TL

Bursa-F.Bahçe maçının son anında gelen gol, iki taraftar grubu arasında büyük savaş başlattı.. Sarı-lacivertli taraftarlar toplam 742 koltuğu rakip tribünlere yollamaya çalışırken Bursa, sarı lacivertli taraftarların 17 bin 66 TL tutarında hasara sebep oldukları açıkladı. -vatan