İngiliz antrenörün, “Eski Güiza"nın çok gerisinde. Sanki yeteneklerini yitirmiş gibi” dediği bildirildi

Fenerbahçe"nin geldiği günden bu yana eleştiri alan golcüsü Daniel Güiza"yı, Antalyaspor ile oynanan kupa maçında Arsenal Yetenek İzleme Koçu Bobby Bennett"in takip ettiği ortaya çıktı.
Özellikle Rus takımlarının Antalya kamplarını gözlem altına almak ve burada oynanan hazırlık maçlarını izlemek üzere Türkiye"de bulunan Bennett"in, sarı - lacivertli aracıların tavsiyesi üzerine Fenerbahçe"nin ünlü golcüsünü de seyretmek için Antalya Atatürk Stadı"nın yolunu tuttuğu ancak hayal kırıklığına uğradığı bildirildi.

Yüksek maliyeti nedeniyle bir türlü elden çıkarılamayan Güiza"nın performansını hiç beğenmeyen İngiliz antrenör, “Bir iki yıl önceki Güiza"nın çok gerisinde. Sanki yeteneklerini yitirmiş gibi” değerlendirmesini yaparken, İspanyol oyuncuyu bu futboluyla kulübüne tavsiye etmesinin mümkün olamayacağını kaydetti.

Rus oyunculara yöneldi
Güiza"nın futbolunda büyük düşüş gözlemlediğini söyleyen ve stattan büyük bir şaşkınlık içinde ayrılan Arsenal temsilcisinin Antalya"da kamp yapan Rus takımlarındaki gençleri izlemeye devam ettiği bildirildi.