2012 elemelerinde Milli Takımımız adına ilk golümüzü atan Arda Turan, kritik maçın ardından Emre Belözoğlu ile birlikte ilginç görüntüler oluşturdu. Kameralar önünde suya düşen Atletico Madrid transferini değerlendiren top cambazı, “Beni kendimle başbaşa bıraksınlar. Ne istediğimi biliyorum. Kafam karışık değil. Sadece futbol oynamak istiyorum” ifadelerini kulland›.

ANCAK G.Saray Kaptan› mikrafonlara bu sözleri sarfetti€i s›rada, takımdaki en yakın arkadaşı F.Bahçeli Emre Belözoğlu tam arkas›nda kafasını iki yana doğru sallayıp "Hayır" işareti yapıyordu. Belözo€lu"nun bu hareketi aç›k aç›k “Aslında Arda İspanya"ya gidemediği için çok üzgün” diyordu..

HIDDINK: Belçika"yı da yenip 6 puan yapacağız

2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri"ne Kazakistan"ı 3-0 devirerek başlayan A Milliler"de Hiddink ilk resmi maçı sonrası flunlar› söyledi: “Takım olarak iyi bir başlangıç istiyorduk. Bunu da başardık. Rakibimize zor anlar yaşattık. özellikle Hamit"i tebrik ediyorum. Attığı gol dünya çapında bir goldü.

TÜRK oyuncular, futbol oynamayı seviyorlar. Futbolun en önemli unsurları zeka ve deneyimdir. Yetenekli ve tecrübeli oyunculardan oluşan bir takımız. Rakibimiz disiplinli bir futbol oynadı. Biz ise iyi konsantre olduğumuz için kazandık.

BELÇİKA"YI ciddiye alacağız. Önemli liglerde oynayan oyuncular› var. Bizi zor bir rakip bekliyor ama 2 maçta 6 puana ulaşacağız.”