Menajeri Ahmet Bulut genç oyuncunun önümüzdeki sezon hangi kulüpte oynayacağını açıkladı

Milli Takımımızla beraber Avrupa Şampiyonası"nda gösterdiği performansla Avrupa"nın dev takımlarının dikkatlerini üzerine çeken yıldızımız Arda Turan"ın gelecek sezon hangi ülkede oynayacağı son günlerde en çok merak edilen konulardan biri.

Bu konuya açıklığı Arda"nın menajeri Ahmet Bulut getirdi. Bulut, yaptığı açıklamada Arda"nın gelecek sezon çok büyük ihtimalle İtalya birinci ligi Serie A"da forma giyeceğini söyledi.

Ahmet Bulut"un açıklamasının tamamı şu şekilde: “Arda büyük ihtimalle İtalya"da büyük bir kulübe transfer olacak. Avrupa Şampiyonası bittikten sonra işi resmiyete dökmeyi düşünüyoruz. Bir çok kulüp bizimle bağlantı kurdu ancak Arda"nın fiyatının biraz yüksek olmasından dolayı geri dönenler de oldu. Arda da en iyi kulüpte oynamak istiyor. Milan ve Juventus takımları Arda"yı istiyorlar. Tekrar söylüyorum ki Arda gelecek sezon büyük ihtimalle İtalya"da oynayacak.” (maraton.com.tr)

Stresten koltukları kırdık

EURO 2008'de gösterdiği performansla Milli Takımımızın yıldızlarından olan Arda Turan, forma giyemediği bu maçta takım arkadaşlarının ortaya koyduğu futbol ile gurur duyduğunu söyledi.

Almanya karşısında cezası nedeniyle forma giyemeyen Arda Turan arkadaşlarıyla gurur duyduğunu söylerken "Televizyonda izleyenleri daha iyi anlıyorum, koltukları kırdık nerdeyse stresten. Takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, bize büyük bir gurur yaşattılar. 90 dakika boyunca önümüzde oturan Almanlar'ın kafası ellerinin arasından çıkmadı. Biz buraya şansla gelmediğimizi gösterdik" dedi.




Arda sözlerini şöyle sürdürdü: "Televizyonda izleyenleri daha iyi anlıyorum, koltukları kırdık nerdeyse stresten. Takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, bize büyük bir gurur yaşattılar. 90 dakika boyunca önümüzde oturan Almanlar'ın kafası ellerinin arasından çıkmadı. Biz buraya şansla gelmediğimizi gösterdik. Ben arkadaşlarımın adına burada konuşuyorum, esas konuşması gereken onlar aslında ama soyunma odasında gelmek istemedikleri için buradayım. Türk Halkı takımlarıyla gurur duyuyor, bu takım genç bir takım inşallah 2010 Dünya Kupası'nda daha başarılı olacağız. Fatih Hoca soyunma odasında hakkımızı helal etmemizi istedi, O'na hakkımız sonuna kadar helal olsun. Ama tabii son kararı büyüklerimiz verecektir. Hocamız her zaman benim yanımdaydı, ona çok teşekkür ediyoruz."