Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta maçında Göztepe ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Bu sezon deplasmanda istediği sonuçları alamayan Göztepe bu şansızlığını Antalyaspor deplasmanında sonlandırmak istiyor. Sezona flaş skorlar alarak başlayan Antalyaspor ise son iki haftadır kazanamıyor. Bülent Korkmaz'ın öğrencileri bu maçı yeniden çıkış olarak görüyor.

Antalyaspor - Göztepe maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Antalya Stadı'nda 1 Aralık Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak maçta Antalyaspor'la karşı karşıya gelecek. Müsabakada hakem Suat Arslanboğa görev yapacak. beIN SPORTS 2'den canlı yayınlanacak maçın canlı skor ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Antalyaspor - Göztepe muhtemel 11'ler...

Antalyaspor: Boffin, Nazım, Diego, Celustka, Cissokho, Zeki, Chico, Hakan, Maicon, Yekta, Mevlüt

Göztepe: Beto, Tayfur, Reis, Kadu, Berkan, Alpaslan, Poko, Castro, Halil, Yasin, Jarome

Göztepe'de sakatlıkları bulunan Adama Traore ve Kerem Atakan Kesgin'in yanı sıra cezalı oyuncular Titi ve Lamine Gassama yarınki maçta forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen Deniz Kadah'ın maç kadrosunda bulunabileceği bildirildi.

Ev sahibi Antalyaspor'da ise Charles ve Doukara sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı ekipte Alpaslan Öztürk, Celso Borges, Tayfur Bingöl ve Wallace Reis yarın sarı kart görmeleri halinde 15. haftadaki Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında yer alamayacak.

Antalyaspor ile 7. randevu

Süper Lig'de Antalyaspor'la 6 maça çıkan Göztepe, bu müsabakalarda 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.

Bu maçlarda 6 gol atan İzmir temsilcisi, kalesinde 7 gol gördü. Göztepe, geçen yıl Antalya'da rakibini 3-1 mağlup etmiş, İzmir'de de sahadan 2-1 galip ayrılmıştı.