Aradan geçen yıllar dostluklarını eskitmedi. İkisi de evlendi, çoluk çocuğa karıştılar ama yinede kopamadılar. Eskiden iş stresini paylaşan iki arkadaş, şimdilerde çocuk büyütmenin tadını çıkarıyor.


Geçtiğimiz aylarda ikinci bebeğini kucağına alan Demet Kutluay ie Ebru Şallı Tan, geçtiğimiz hafta Bebek Parkı'nda çocukları ile bir araya geldi. Kutluay üç yaşındaki kızı İrem'leydi. Minik İrem, kullanmayı yeni öğrendiği pembe bisikleti ile turladı durdu. Daha sonra onlara Ebru Şallı Tan ile beş yaşındaki oğlu Beren katıldı. İki güzel anne, bebekliklerinden beri arkadaş olan çocuklarını salıncakta salladı, tahteravalliye bindirdi, kaydıraktan kaymalarına yardım etti. Güzel bir günün tadını çıakaran dörtlünün keyfi görülmeye değerdi.

Demet Kutluay, bisiklete binmeyi yeni öğrenen kızına yardımcı oldu. O tek başına turlamaya başlayıncada çok sevindi. Minik İrem, kocaman bir 'aferin'i hak etti. Anne-kız o gün bir örnek giyinmişti: Jean üzerine tişört ve spor ayakkabı.Ebru Şallı Tan ve Demet Kutluay'ın yüzlerinden gülümseme o gün hiç eksik olmadı.Beş yaşındaki Beren, İrem'in yeni bisikletini inceledi. İki küçük arkadaş, parktaki oyuncaklardan
inmek bilmedi. İkisi de bir o yana bir bu yana koşturup durdular. Ebru Şallı Tan ve oğlu, arkadaşlarıyla buluşmadan önce dondurma yedi. İki genç ve güzel anne,güzel bir günün ardından öpüşüp vedalaştılar.