KAYSERİ'de yolun karşısına geçmek isteyen 38 yaşındaki Saniye Atlı'ya minibüs çarptı. Ellleri ve yüzü kanlar içinde kalan Saniye Atlı yerde yatarken, kızı 14 yaşındaki Fulya da başında "Anne ne olur ölme" diyerek feryat etti.

Kaza, Cumhuriyet Meydanı Park Caddesi'nde meydana geldi. Hastaneden çıkıp kızı Fulya ile birlikte evine dönerken, yaya geçidinin yaklaşık 15 metre ilerisinden caddenin karşısına geçmeye çalışan Saniye Atlı'ya, Mehmet Çamsarı yönetimindeki 38 LV 296 plakalı minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle Saniye Atlı yüzüstü asfalt yola düştü. Elindeki eşyalar çevreye saçılan Atlı'nın elleri ve yüzü kanlar içinde kalırken, annesinin arkasından gelirken, kazaya şahit olan Fulya da şoke oldu. Önce kaza yapan minibüsü yumruklayıp "Nerede bunun şöförü?" diye bağıran Fulya, daha sonra ağlayarak cep telefonuyla babasını aradı.

Fulya Atlı, "Baba, baba çabuk gel, anneme araç çarptı. Çabuk gel ne olursun" dedi. Fulya, daha sonra annesinin başına eğilip, "Anne ne olur ölme" diyerek feryat etti. Çevredekiler Fulya'yı sakinleştirmeye çalışırken, polis meraklı kalabalığı uzaklaştırdı. Ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Saniye Atlı'nın boynunda ezilme olduğu belirlendi. Polis, minibüs sürücüsü Mehmet Çamşarı'yı gözaltına aldı.

DHA