“Salı günü ihbar geldi, "Yunus Yıldırım hakem olacak, sizi ince ince kıyacak" diye! Yetkililere söyledik, "Merak etme" dediler ama işte sonuç ortada.”

ANKARASPOR Onursal Başkanı Melih Gökçek, 2-0 kaybettikleri F.Bahçe maçını yöneten hakem Yunus Yıldırım"la ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.. İşte Gökçek"in sözleri: “Geçen hafta salı günü Ankara"dan bazı arkadaşlarımızdan bize bazı duyumlar iletildi. Bizim maçın hakeminin Yunus Yıldırım olacağını söylediler ve ”İnce ince kıyılacaksınız“ dediler. (VATAN"ın notu: Aynı ihbar bize de geldi..)

HABERİ verenler yabana atılacak kişiler değil.. Bu işi bilen, duyumları hep doğru çıkan kişiler.. Bunun üzerine ben de yetkili kişileri aradım. Şunu belirteyim, ben anadan doğma F.Bahçeli"yim.. Babam, F.Bahçeli Melih Kotanca"ya olan sevgisinden adımı koymuş.. F.Bahçe şampiyon olursa gurur duyarım, bizi evire çevire yenerse ”Helâl olsun“ derim, daha önce çok sefer dedim de..

ANCAK herkes galibiyeti sahada elde etmeli.. Bu tarzda bir ihbar gelince yetkilere ”Böyle böyle söylentiler var, bu kadar FIFA kokartlı hakem var, bu iş doğru olmasa bile yarın herhangi bir hadise olursa şaibe kalmasın, Yıldırım"ı değil başka hakem verin“ dedim.. Bana ”Merak etmeyin, birşey olmaz“ tarzında cevaplar verildi.. Ve maçı izledik..

KASITLI 4 HATA VAR

7. DAKİKADA Murat"a yapılan yüzde 100 penaltımız verilmedi.. Edu orada sarı kart görse, daha sonar 2. sarıdan atılacak.. Penaltıdan golü bulursak, F.Bahçe açılacak, biz de kontratak takımıyız, maçın seyri değişebilecekti..

32. dakikada Carlos"un kendini yere atmasına hakem faul çaldı, oradan golü yedik.. 38. dakikada takımımızın en önemli silahı Özer"e yapılan faul verilmedi, çocuk çileden çıktı ve sarı kart gördü.. Hocası atılabilir endişesiyle onu dışarı aldı, ayrıca Özer G.Saray"a cezalı duruma düştü..

EN son 87"deki karambolde Volkan"ın Konate"nin ayağına sarılmasına penaltı vermedi.. Tam söylendiği gibi, ince ince kıydı bizi.. Bunun kasıtlı olduğunu düşünüyorum.. Sonuca tesir edecek 4 tane kasıtlı hata yaptığı için Yunus Yıldırım"a hakemliği bırakmasını tavsiye ediyorum..”

VATAN