Dünya orman haftası kutlamaları çerçevesinde Çevre ve Orman İl Müdürlüğü"nce yürütülmekte olan “Ağaçlandırma Seferberliği ” kapsamında Muzaffer Ancın İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından Aydın-Çine yolunda fidan dikimi yapıldı. Orman ve Çevre Müdürlüğü tarafından sağlanan 500 adet fidan öğrencilerimiz sevgi dolu cümlecikleri ve masum elleriyle dikildi.
Muzaffer Ancın İlköğretim Okulu Müdürü Bülent Alkın yaptığı açıklamada “İnsanların iyi bir mühendis, doktor, öğretmen, işletmeci veya işadamı olabileceğini fakat bitkiler alemiyle, ormandan habersiz olan insanın iyi yaşamadığı anlamına geliyor. Muzaffer Ancın İÖO olarak çevreye karşı sorumluluk bilinci içerisinde hareket etmeye devam edeceğiz. Sosyal sorumluluk projelerinde her türlü desteklerimiz devam edecektir. Fidan dikimi ile öğrencilerimizin ruhsal gelişimlerine hitap etmek ve onları doğa"ya karşı daha hassas ve bilinçli fertler olarak yetiştirmek istiyoruz. Bu konuda bizlere destek veren aile ve öğretmenlerimize okulum adına teşekkür ediyorum” dedi.
Öğrenci velilerimiz de yavruları ile birlikte diktikleri fidanları bir ömür boyu koruyacaklarını ve bakımlarını yapacaklarını belirttiler.