AYDINPOST HABER SERVİSİ - TÜRK-İŞ Genel Başkanı Mustafa Kumlu ile Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş'un da katıldığı TES-İŞ genel kurulunda söz alan MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak hükümetin ekonomi politikalarını eleştirerek, "hesap bilmiyorlar" dedi.Türkiye'nin iç ve dış borcunun 550 milyar dolara ulaştığını söyledi.

Tekel işçilerinin Ankara'daki eylemleri sırasında yaşanan biber gazı ve tazyikli su sıkılmasına eleştiren Uzunırmak, "Devletin polisi milletvekillerine, "Biz biber gazı sıkacağız" diye uyarıyor. Yani milletimize biber gazı ve tazyikli su sıkılacak, milletvekili de onu seyredecek! Öyle milletvekili şerefsiz milletvekilidir" dedi.

Uzunırmak'tan sonra kürsüye gelen AKP Aydın Milletvekili Mehmet Erdem Yaşanan krizin globel olduğunu tüm dünya ülkeleriş gibi krizden Türkiye'nin de etkilendiğini anlattı. Erdem, "hükümetimizin geçmişte aldığı önlemler nedeniyle kriz nedeniyle batan banka yok. Şu anda finas sektörüümüz çok kuvvetli. Bu dikkatli politikalardan kaynaklanıyor" diye konuştu.

Muhalefet partilerini eleştiren Erdem "Muhalefet konuşur laf üretir. Ama sorumluluk üzerlerinde olduğu zaman icraat yapmaz. O koalisyon hükümeti 5 yıllığına seçilmişti ama 3,5 yılda bırakıp gittiler" deyince MHP Milletvekili Ali Uzunırmak "Yalanları dinlemeyeceğim" diyerek salonu terk etti.

Ali Uzunırmak'ın "Yalanları dinlemeyeceğim" sözü genel kurula katılanlarcada ayakta alışlanırken, Mehmet Erdem konuşmasına devam etti.