Sökespor geleneksel olarak her yaz sezonunda faaliyete geçirdiği yaz futbol okulu çalışmalarına son noktayı koydu. Son idmanını Söke Şehir stadında yapan Sökespor yaz futbol okuluna bu yıl 80"in üzerinde sporcu katılım gösterdi. Futbola gönül veren isimlerden Dinçer Atakan"ın çalıştırdığı Sökespor altyapısının bu yıl 11 ay çalışmalarına devam etme kararı alındığı belirtildi.
Altyapıya ve futbolun geleceği olacak gençlere önem verdiklerini belirten Sökespor Kulüp Başkanı Musa Manav; “Sökespor altyapısı gelecek yıllarda başta Sökespor"da olmak üzere büyük kulüplerde futbolcu olacak genç yetenekleri ortaya çıkarmak için çalışacak. Yaz futbol okulumuza bu yıl gerçekleşen katılım bizi oldukça sevindirdi. Söekspor"a güvenip, çocuklarını futbola yönlendiren ailelere teşekkür ediyorum” dedi.
Sökespor"un altyapı sorumluluğuna getirilen Dinçer Atakan; “Yaz futbol okulumuz sona erdi ama yönetim kurulumuz ile yaptığımız görüşmelerde Söke"de futbol altyapı çalışmalarının yılın 11 ay sürmesi kararını aldık. Tüm yaş gruplarında altyapı çalışmaları yapacağız. Yaz okulu içinde Sökespor"a kazandırmayı düşündüğümüz yetenekleri de keşfettik. Sökespor altyapısına bakış açıları ve desteklerinden dolayı başta kulüp yönetimine daha sonra ailelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.