AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem partisinin Söke İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, 12 Haziran seçimlerine iç rahatlığıyla gittiklerini belirterek; “Durmak yok, hizmete devam” dedi.
Partisinin Söke İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan Erdem, seçimler öncesi büyük bir huzur içinde olduklarını kaydetti. Erdem konuşmasında; “Alnımız ak, başımız dik olarak seçimlere gireceğiz. Yaptığımız hizmetleri halkımızın takdirine sunarak seçime gireceğiz. Her yerde AK Parti hükümetinin hizmetlerini ve izini görmek mümkün. Bu hizmetlere Söke"den örnekler verecek olursak; Söke Devlet Hastanesi, Söke Ağız Diş Sağlığı Merkezi, Ortaklar-Söke-Didim duble yolu,Söke-Kuşadası duble yolu,Söke ovasını selden kurtaran Çine Adnan Menderes Barajı,Söke Anadolu Öğretmen Lisesi,Aydın-Söke demiryolu yenilemesi,birçok okul ve derslikler. 12 Haziran'dan sonra 3.Ak Parti Hükümeti döneminde de hizmetler tüm hızıyla devam edecektir. Durmak yok hizmete devam diyeceğiz” dedi.
Diğer partilerden örnekler veren AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, CHP"nin oylarının düşüş yaşadığı için gökteki yıldızları vaat ettiğini söyledi. MHP"nin de baraj sıkıntısı yaşadığını öne süren Erdem; “ CHP,olabilirliği tartışmalı, yapılması mümkün gözükmeyen birçok vaatleri ardı ardına sıralıyor. Ama ne kadar bol keseden atsalar nafile olacaktır. Çünkü bu eski, demode politika anlayışı halk tarafından tasvip görmüyor. Halk bu politika anlayışının aldatma üzerine kurulduğunu çok iyi biliyor. Milletimiz gereken dersi sandıkta verecektir” diye konuştu