Gençlerin evliliğe ilk adımı olan nişan törenlerinde ise yüzükleri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık taktı.
Nazilli Evlendirme Dairesinde Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Pamukörenspor Teknik Direktörü Erkan Eyiol ile Ümit Hıracan’ın nikah şahitliğini yaptığı ve çok sayıda davetlinin katıldığı nişan ve nikah töreninde Avusturya’nın Viyana şehrinde Merkez Bankasında Krediler bölümünde çalışan Zeynep Elçik ile Marmaris’te esnaflık yapan Ali Hıdır Akdemir hayatlarını birleştirdi. Bir yıl önce bir arkadaş ortamında tanıştıklarını söyleyen genç çift “Arkadaşlarla konuşurken birbirimizi gördük ve tanıştık. Bu ilk görüşme yıldırım aşkına dönüştü. Nişan ve Nikahı aynı gün yaptık. Sağ olsun Belediye Başkanımız da bizleri yalnız bırakmadı. Nişan ve nikahımıza katılan tüm eş, dost ve akrabalarımıza teşekkür ederiz” dedi.
Nikah töreninin ardından Aile Cüzdanı’nı geline veren Başkan Haluk Alıcık “Sevdiğim bir ailenin çocuklarının nişan yüzüklerini takma şerefini yaşadığım için çok mutluyum. Kendilerine ve ailelerine mutluluklar diliyorum. Birbirlerini daima sevsinler ve mutlu olsunlar. Ben her zaman aile cüzdanını kızlarımıza veririm çünkü onlar anne olacaklar. Cennet Annelerin ayakları altında olduğuna göre ailenin cüzdanı da annede yanı bayanda olmalıdır. İnşallah yeni yaşamlarında mutlu ve mesut olurlar” dedi.
Avusturya’da yaşayan gelin Zeynep Akdemir(Elçik) Türkiye’ye dönüş yaparak Marmaris’te özel bir şirkette çalışacağı ve Marmaris’e yerleşecekleri öğrenildi.