AK Parti İl Başkanı Sadık Atay başkanlığındaki il yönetim kurulu heyeti; sürdürdükleri kamu kurum ve kuruluşları ziyaretleri kapsamında İş-Kur Aydın İl Müdürü Zafer Alıcı"yı makamında ziyaret etti. Daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatı"nı ziyaret eden heyet, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
İş-Kur İl Müdürlüğü ziyaretinde konuşan İl Başkanı Atay, “Amacımız yeni yönetimimizle kurumları tanıştırmak, faaliyetleri hakkında bilgi almak ve varsa sıkıntılarını öğrenerek çözüm yolları bulmaktır. Gerek partiler, gerek kurumlar halkımıza hizmet için vardır. Biz, bu hizmetin hızlı ve verimli bir şekilde yerine getirilmesinden yanayız. İktidarda olan bir parti olarak, Aydınımıza daha iyi hizmet vermenin gayreti içindeyiz. Bunun için bütün imkânlarımızla kurumlarımızın yanındayız, onların destekçisiyiz” dedi.
İş-Kur İl Müdürü Zafer Alıcı da, kurumunun faaliyetleri hakkında bilgi vererek personel sıkıntılarının olduğunu belirtti. Bunun üzerine AK Parti İl Başkanı Atay, personel sıkıntılarının aşılması konusunda gerekenlerin yapılacağını söyleyerek, slayt eşliğinde kurum faaliyetlerini çok güzel anlatan İş-Kur İl Müdürü Zafer Alıcı"ya teşekkür etti.
Aydın"daki ziyaretin ardından Didim İlçe Teşkilatı üyeleriyle bir araya gelen AK Parti İl yönetimi, ilçe yöneticileri ile delege ve partili üyeler tarafından coşkuyla karşılandı.
Burada partililerine seslen İl Başkanı Atay, “Biz dinamik bir teşkilat olmak zorundayız. Millete hizmet yolunda yorulmadan, arkamıza dönüp bakmadan yola devam ediyoruz. Bu dönemde üye sayılarımızı artırırken, üyelerimizin eğitimine de önem vermemiz gerekiyor. Genel Başkanımızdan, parti üyelerimize kadar hepimiz, Ak Partinin bir parçasıyız. Bütün üyelerimizin bunu böyle görmeleri ve buna göre davranmaları gerekir. En iyi teşkilatlanmayı bizim yapmamız gerekiyor” diye konuştu.
Yeni il yönetiminin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren AK Parti Didim İlçe Başkanı Mustafa Karanlık da, “Sayın Atay başkanlığında oluşan yönetimi aramızda görmekten memnuniyet duyduk. Bu nazik ziyaretiniz sebebiyle şahsım ve ilçe teşkilatım adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
AK Parti Didim İlçe Teşkilatı"nın seçim sürecinde önemli çalışmalar yaptığına işaret eden İl Başkanı Atay, birlik ve beraberlik içinde çalışmalara devam etmelerini istedi.