Yol yapım çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı Karayolları Genel Müdürlüğüne teşekkür ederken “Beldemize hizmet noktasında çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Didim’e bağlı Akbük Beldesinde şehir merkezinde geçen ana yol Karayolları Genel Müdürlüğünce bakıma alınarak yeniden düzenlendi. Bakım ve onarım çalışmasını yerinde inceleyen Akbük Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı yol yapımının bütçeden herhangi bir harcama yapılmadan yapıldığını ve Karayolları Genel Müdürlüğünce çalışmanın yapıldığını belirtti. Başkan Sandalcı şunları kaydetti; “Biz bu proje için oldukça çaba sarf ettik. Sayın Karayolları Bölge Müdürümüzün ve çalışanlarının anlayış ve iyi niyetleri ile gerçekleşen büyük bir hizmet. Belediyemiz bütçesine herhangi bir ödeme getirmeden yapılan bu hizmet, Akbük tarihinin yol olarak aldığı en büyük yardımdır. Halkımızın da beğeni ve takdirini almış olmamızdan da gururluyuz. Biz hizmet için geldik ve hizmetlerimize devam etmekteyiz" dedi.

Bir çok projeyi gerçekleştirilme arifesinde olduklarını ve sağduyulu vatandaşlar tarafından hizmetlerin takdirle karşılandığını kaydeden Sandalcı, "Elbette ki olumsuz eleştiriler olacaktır. Biz bunlara herhangi bir açıklama ile cevap vermedik, vermeyeceğiz. Bizim cevabımız hizmetlerimizle olmuştur ve böyle olmaya devam edecektir. Yolların yapılmasına katkı veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png