SU KURNAZLIĞI YAPILIYOR

Daha önce yaptığı basın toplantısında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na  “Su faturalarında % 7 indirim faturalara niye yansıtılmadı” sorusuna hala cevap alamadığını belirten Mustafa Savaş “500 bin su abonesi adına soruyoruz,  Belediye Meçlisinden çıkan % 7 indirim uygulanmamıştır. Aydın’da su kurnazlığı yapılıyor.” Savaş ayrıca Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun bir kadına yakışmayan cümleler kurduğunu savunarak “ bize söylediği “Turist Ömer, bal yapmayan arı, yan gel Osman” bunlar bir kadına yakışmayan üsluplar” dedi.

AYDIN’DA YEŞİL ALAN KAZANDIRMAK YERİNE RANT KAZANMA ANLAYIŞI HÂKİM

Aydın-Çine Karayolu üzerinde yer alan 250 dönümlük arazinin seçimden önce imar planının değiştiğini iddia eden Mustafa Savaş “2002 yılında Atatürk Parkı ve botanik bahçesi olarak, planlanan bu alan ne hikmetse seçimden önce, imar planı değiştirilerek ticari alana dönüştürüldü” diye konuştu.

400 BİN OY ALACAĞIZ

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş bir basın mensubunun yerel seçim sonuçları ile ilgili sorusuna “Bizim için en büyük anket sokaklardır. Halkımızın büyük bir teveccühü var, net olarak söylüyorum Aydın'da Cumhur ittifakı olarak 400 bin oy alacağız”ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2019-03-26-at-14.14.25.jpeg

Aydınpost ANDROID'de TIKLA YÜKLE!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA YÜKLE!