Ak Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın Borsasına iade-i ziyarette bulundu.

Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı ve parti yönetiminin yer aldığı ziyarette, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı Bahri Erdel ve yönetim kurulu karşıladı. Ziyarette Mustafa Savaş’a taze ve yeni mahsul incir ikram edildi.

2018 YILI AYDIN İÇİN YATIRIM YILI OLACAK

Aydın Ticaret Borsası ziyaretinde Aydın’a yapılacak yatırımları açıklayan Ak Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş “Eximbank bürosunu Borsa binası içerisinde açıyoruz yeri hazır açılış tarihini önümüzdeki günlerde belirleyeceğiz ihracatçımızın ayağına hizmeti getiriyoruz, Aydın’da ihracatçı sayısının artmasına sağlayacak Türkiye’de toplam 11 adet Eximbank irtibat bürosu var 12. Aydın’da olacak, bu sayede Aydın’ın ihracat rakamları arttıkça şubeleşme yoluna gidilecek, 2018 YILI Aydın için yatırım yılı olacak.” Dedi.

SERBEST BÖLGE YER ARAYIŞLARI DEVAM EDİYOR 

Aydın Serbest Bölge için yer arayışlarının sürdüğünü açıklayan Ak Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş “ Efeler İlçesi Yeniköy mahallesi bölgesinde 500 dönüm meralık vasfını yitirmiş alanı Serbest Bölge yapmak istiyoruz Sayın Valimiz Yavuz Selim Köşger ile bu anlamda çalışmalarımız sürüyor, Aydın Serbest Bölge ile ihracat rakamlarımız artacak 700 milyon Dolarlık ihracat rakamı Aydın’a yakışmıyor, hedefimiz bu rakamı 2 milyon dolara, 3 milyon dolara, 5 milyon dolara çıkarmak, Türkiye’deki 19. Serbest Bölgeyi Aydın’a kurmak istiyoruz, Serbest Bölge ile 10 bin kişiye istihdam sağlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

 AYDIN ŞEHİR HASTANESİ YAPIMINDA BİR SIKINTI YOK

Aydın Şehir Hastanesi ile ilgili sürecin devam ettiğini açıklayan Ak Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş “3 Eylül tarihinde net teklifler sunulacak, 12 Eylül tarihinde işlemler sonuçlanacak bu yılın sonunda Şehir hastanesinin temelini atmayı düşünüyoruz.” Diye açıklama yaptı.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA