AK Parti Nazilli İlçe Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi coşkulu bir katılımla yapıldı. Nazilli Belediyesi tiyatro salonunda yapılan kongreye AK Parti Aydın Milletvekilleri A.Gültekin Kılınç ve Semiha Öyüş, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Demet Plevneli, AK Parti İl gençlik Kolları Başkanı Sami Üner, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Kadir Mutlu ve Ahmet Eker, Nazilli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Birkan Şen, parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.
Divan Başkanlığını İl Kadın Kolları Başkanı Demet Plevneli’nin yaptığı seçimlerde tek liste halinde gidildi.Seçimlerin açılış konuşmasını yapan Plevneli, kadınların AK Parti için çok önemli olduğunu vurguladı.B aşbakan Recep Tayyip Erdoğan sayesinde kadınların öneminin arttığını belirten Plevneli genel merkezden tebrik mektubunu okudu.
Yapılan oylama sonucunda ilçe kadın kolları başkanlığına seçilen Serpil Altunkaya da; “Eşimin de kurucuları arasında olduğu partimizin kuruluşundan bu ayna bir nefer olarak çalıştım. 2003 yılından bu yana kadın kolları yönetiminde görev aldım. Sizlerin de bildiği gibi kongre sürecinde arkadaşlarımla birlikte yaptığımız görüşmeler sonrasında aday olmaya karar verdim ve bunu il başkanımızla, ilçe başkanımızla ve milletvekillerimizle paylaştım. Daha sonra çalışmalarımıza ekip arkadaşlarımız ve siz sayın partililerimizle zaman zaman yaptığımız toplantılarla başladık. Bu süreçte genel merkezimizin daveti üzerine 2 aday olarak Ankara’ya gittik. Bu görevler hizmet yarışıdır. Büyüklerimiz hizmet sırasının ben ve ekip arkadaşlarımda olduğunu söylediler. Onur duyduk, gurur duyduk. Allah’ım bu yolda bizleri mahcup etmesin” dedi.