İl Başkanı Ömer Özmen, parti binasında 81 ilde aynı anda düzenlenen basın açıklaması ile Ak Parti’nin kurulduğu günden bu yana yolunu emin adımlarla devam ettiğini belirterek “18 Ağustos Cumartesi günü Ankara’da yapılacak 6. olağan kongresinde hem yerel seçim startı verilecek hem 2023 hedeflerine taşıyacak kadronun omurgası oluşacak, 16 Nisan 2017 halk oylaması ile milletimizin onayını, 24 Haziran seçimleri ile teyidini alan ve böylece hayata gecen Cumhurbaşkanlığı sistemiyle Türkiye’de yeni bir dönem başlamıştır, Genel Başkanımız, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız, kurucusu olduğu, yuvam, aşkım, dediği partisine geri dönmüştür. Ak Parti Türkiye’yi hizmet etmeyi ahdetmiş bir parti olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle, bir demokrasi şöleni içerisinde kongresini yapacaktır.”dedi.

SİYASETİ BİR BAYRAK YARIŞI OLARAK GÖRÜYORUZ

16 yıldır girdiği tüm seçimleri kazanan Ak Parti’nin ilerlemeyi yenilenmeyle teminat altına aldığını belirten Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen  “Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde bu kutlu davanın neferleri olarak bizler, siyaseti bir bayrak yarışı olarak görüyoruz, siyaseti bir makam bir statü olarak değil, bir görev ve sorumluluk addediyoruz. Görev ve sorumluluklardaki değişim bizim için her seferinde bir yenilenme ve tazelenme anlamına gelmektedir. Bugüne kadar hizmet yarışında bayrağı aldığı noktadan hep daha ileriye taşıyan kadrolarımız, bugünden sonra da bu hizmet yarışında hep daha iyisi için çalışmaya devam edecektir.” Diye konuştu.

TÜRKİYE’Yİ LİDER ÜLKE YAPMA HEDEFİMİZE KARARLILIKLA YÜRÜYORUZ 

Bütün Parti teşkilatları ile birlikte 18 Ağustos Cumartesi günü Ankara  Spor salonunda olacaklarını ifade eden Özmen “Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yorulmadan, bir an dahi duraksamadan büyük bir azim ve karalılıkla yolumuza devam edeceğiz, istikbalimiz olan çocuklara ve gençlere verdiğimiz  sözümüzü tutarak, Türkiye’yi lider ülke yapma hedefimizi kararlılıkla yürüyeceğiz, aziz milletimizin kutlu yürüyüşünü  engellemek için yapılan tüm girişimler, adı her ne olursa olsun, hangi mecrada yapılırsa yapılsın, Milletimizin kararlı ve dik duruşu Ak Parti kadrolarının azmi ve gayretiyle boşa çıkacaktır. Büyük ve güçlü Türkiye çocuklarımıza borcumuzdur” ifadelerine kullandı.

ak-parti-aydin’dan-25-otobusle-ankara’ya-gidiyor1.jpg

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA