Efeler İlçesi Kurtuluş Mahallesinde gerçekleşen açılışa Ak Parti Aydın Milletvekili MKYK üyesi Mustafa Savaş, il başkanı Ömer Özmen, Efeler ilçe başkanı Çağatay Gülaştı, milletvekili adayları ve partililer katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, 24 Haziran sonrası yeni sistem ile hizmet akışının daha hızlı olacağını belirterek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ile yaptıkları hizmetlerin kat ve kat fazlasını yapacaklarını ifade etti.

Cumhur ittifakı dışındaki diğer Cumhurbaşkanı adaylarının sadece yıkmaktan söz ettiğine değinen Özmen “Diğer adaylar bu güne kadar yapılan edilen ne varsa yıkacağız, yakacağız, yaptırmayacağız diyorlar.Bunların Gezi’cilerden ne farkı var? Gezide de aynı söylemler vardı” dedi.

Birlik ve beraberliğin önemini dikkat çeken Ak Parti Aydın Milletvekili ve MKYK üyesi Mustafa Savaş ”Gün birlik, beraber olma günü.Bizim en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimizdir” şeklinde konuştu.ak-parti-aydin-il-baskanligi,-kurtulus-mahallesinde-cumhurbaskanligi-secim-ofisi-acti!1.jpegak-parti-aydin-il-baskanligi,-kurtulus-mahallesinde-cumhurbaskanligi-secim-ofisi-acti!2.jpegak-parti-aydin-il-baskanligi,-kurtulus-mahallesinde-cumhurbaskanligi-secim-ofisi-acti!3.jpegak-parti-aydin-il-baskanligi,-kurtulus-mahallesinde-cumhurbaskanligi-secim-ofisi-acti!4.jpeg

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA