Şampiyonlar Ligi'nde finale çıkacak son takım bu akşam belli olacak. Büyük bir sürpriz yaparak önce Real Madrid'i sonra da Juventus'u eleyen Ajax, ilk maçta İngiltere'de tek golle mağlup ettiği Tottenham'ı sahasında ağırlayacak. De Light, De Jong, Ziyech ve Tadic gibi yıldızlarıyla devlere kafa tutan Hollanda temsilcisi, kadro maliyeti olarak kendisinden çok daha iyi durumda olan İngilizler'i devirip, finale kalmanın hesaplarını yapıyor.

Ajax - Tottenham maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Saat 22.00'de başlayacak karşılaşma Beinsports'tan ekranlara gelecek. Mücadele beIN SPORTS HD 1 ve Digitürk abonesi olanlara beIN MAX 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Ajax - Tottenham muhtemel 11'ler...

Ajax: Onana, Mazraoui, Blind, De Ligt, Tagliafico, Van de Beek, De Jong, Schöne, Ziyech, Tadic, Neres

Tottenham: Lloris, Trippier, Alderweireld, Sanchez, Rose, Sissoko, Wanyama, Alli, Eriksen, Moura, Son

Ev sahibinde Bande, Eiting, konuk takımda da Kane, Lamela ve Winks sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Tottenham'da Viertonghen ve Aurier'in durumları ise henüz netlik kazanmadı.

En son 1996'da oynadı...

Bu kupayı 4 kez havaya kaldıran Ajax, son finalini 1996'da oynamış ve Juventus'a yenilmişti. Tottenham ise bu arenada hiç final görmedi. İki takım bugüne kadar 3 kez Avrupa Kupaları'nda birbirlerine rakip oldu. Ajax 1, İngilizler ise 2 kez sahadan galip ayrıldı.