Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Galatasaray‘a 3-1 mağlup oldukları maçın ardından hakem Ümit Öztürk ve yardımcılarının performansına sitem etti.

Oyuncularını tebrik eden başkan, ‘Tebrik ediyorum, gözlerinden öpüyorum, alınlarından öpüyorum. Tüm öğrencilerimizi, Trabzon Lisesi‘nden Çanakkale‘ye gönderdim. Aradan 115 sene geçti. Trabzonspor‘un 17-18 yaşındaki gençlerinin katledilişini izledik. Ne olursa olsun biz bu takımla gurur duyuyoruz. Neticede bu bir futbol maçı. Yenersiniz, yenilirsiniz. Ama bırakın da düzgün yenilelim. Bu çocukları Çanakkale‘de katledildiği gibi kimse katledemez.‘ dedi.

‘SADECE DÜŞMAN DEĞİŞTİ‘

Hakemlerin performansına isyan eden Ağaoğlu, ‘Ya şu İstiklal Marşı‘nı hiç okutmayalım. Ya da 17-18 yaşındaki hala lisede okuyan, bir yandan futbol oynayan çocuklara katletmeyelim. Başımıza gelen ilk vaka değil. Herkes görüyor zaten. Benim 17 yaşındaki kalecim hatalı gol yiyorsa, bırakın da hatalı gol yesin. Herkesin gözü önünde yaşanıyor her şey. Aradan 115 yıl geçti, hiçbir şey değişmedi. Sadece düşman değişti. Türk futbolunu böyle bir yere taşıyamayız. Eğer bu gençlerin öğrenecek bir şeyi varsa mücadele ederek öğrensinler. Düdük çalacaksa adaletli bir şekilde çalsın.‘ açıklamasını yaptı.