Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan Çocuk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Aydın belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Belediyesi Başkan Yardımcıları Kamil Kaya ve Şefika Çoban, CHP Aydın İl Başkanı Hulusi Şahinci, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.
Kültür Merkezi’nin açılışına katılan çocuklar Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na açılışta büyük ilgi gösterdi. Başkan Çerçioğlu, çocukların ilgisini geri çevirmezken, teker teker hepsini öptü. Başkan Çerçioğlu, Efeler İlköğretim Okulu öğrencisi Tolga Can ile çalan müzik eşliğinde dans etti.
Açılışta konuşan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu 4 ay önce Çocuk Kültür Merkezleri’nden ilkini açtıklarını kaydetti. 2 hafta önce Ata Mahallesi’nde de bir merkez açtıklarını belirten Çerçioğlu; “Önümüzdeki hafta Ilıcabaşı Mahallesi’nde, eylül ayında da Kemer Mahallesi’nde Çocuk Kültür Merkezi açacağız” dedi.
Olaylara bazen belediye başkanı bazen de anne olarak baktığını kaydeden Başkan Çerçioğlu, Çocuk Kültür Merkezleri’ne anne gözüyle baktığını söyledi. Çerçioğlu; “Çocuklarımız anneler için en değerli varlığımız. Çocuklarımız için iyi bir eğitim gerekli. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla bu merkezleri açıyoruz” diye konuştu.
Yaz aylarında Çocuk Kültür Merkezleri’nde faaliyetleri sürdüreceklerini belirten Çerçioğlu; “Yaz aylarında çeşitli sosyal faaliyetlerde bulunacağız. Velilerimiz, isteklerini bizlere bildirsin. Kadromuz onların emirlerinde” şeklinde konuştu.
Aydın Belediye Başkanı merkezin açılışını gerçekleştirirken, merkezi gezdi.

13.20110526160916.jpg

12.20110526160934.jpg