Spor Toto 1.Lig'de günün en kritik maçı 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanıyor. Adana derbisinde, Çukurova'nın iki ezeli galibiyet için kozlarını paylaşıyor. Geride kalan maçlarda Adanaspor'un, Demirspor'a 22'ye 15'lik üstünlüğü bulunuyor. Tam 21 maçta ise taraflar yenişemedi. 59. randevuda galibiyet özellikle Adana Demirspor açısından çok kritik. Çünkü Mavi-Lacivertliler Play-Off savaşı veriyor. Ümit Özat yönetiminde fırtına gibi esen Demirspor, kazanırsa puanını 51 yapacak ve ilk 6 potasına girecek. Adanaspor ise 33 puanda. Eyüp Arın'ın ekibi, ateş hattındaki Afyon'un 8 puan uzağında. Toros Kaplanı kazanıp hem alt taraftan tamamen uzaklaşmak hem de kötü geçen sezonda taraftarının bir nebze olsun derbi galibiyetiyle yüzünü güldürmek istiyor.

Halis Özkahya'nın düdük çaldığı karşılaşma saat 19.30'da başladı. Mücadele beIN Max 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor.

MAÇ BAŞLADI

****

En büyük hücum kozu Kone

Turuncu-Beyazlılar'da takımın tecrübeli stoperi Veli Kızılkaya cezalı. Diğer stoper Onur Akbay sakat. Son 3 lig maçında da ağları sarsan Kone, bugün yine Adanaspor'un en büyük hücum kozu. Göztepe'den kiralanan Kone'nin toplamda 8 golü var.

Biletlere yoğun ilgi

Hakan Bilgiç'in haftalardır süren sakatlığı devam ediyor. Kosecki'nin yanı sıra Traore de bugün yok.