Kuşadası Gazeteciler Derneği Başkanı ve İhlas Haber Ajansı (İHA) Kuşadası muhabiri Zafer Hacısalihoğlu ile Kuşadası Ticaret Odası Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Gül Koyuncu, Jade Cabaret"te düzenlenen muhteşem bir düğün ile dünya evine girdi.
Yıldız Tilbe ile Fuat Saka"nın sahne aldığı gecede nikahı Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün kıyarken, Zafer Hacısalihoğlu"nun nikah şahitliklerini CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, MHP Aydın Milletvekili Recep Taner ve Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu, Gül Koyuncu"nun nikah şahitliklerini de Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ve Kuşadası Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürü Erdoğan Uyan yaptı.
Düğüne siyasetçiler, iş adamları, turizmciler, gazeteciler ve eğlence sektörü ile Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası Ticaret Odası çalışanları yoğun ilgi gösterdi. Yemekleri Korumar Otel tarafından hazırlanan düğün, kıyılan nikahın ardından sahneye çıkan Yıldız Tilbe ile renklenirken, daha sonra sahne alan Fuat Saka ise düğünde adeta Karadeniz fırtınası estirdi. Dillere destan düğün, muhteşem bir havai fişek gösterisiyle sona ererken, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen oynadığı zeybek ile izleyenlere parmak ısırttı.