MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde, dün gece kahvede otururken eski eniştesi Fikret Koyuncu'nun kurşun yağmuruna tutarak öldürdüğü 34 yaşındaki Oktay Karaağaçlı'nın bir ay sonra baba olmaya hazırlandığı öğrenildi. Olaydan sonra kaçan Koyuncu'nun, öldürdüğü Karaağaçlı tarafından polise ve savcılığa birçok kez şikayet edildiği de ortaya çıktı.
Tarım makineleri üretimi yapan Oktay Karaağaçlı, dün saat 21.30 sıralarında İstiklal Mahallesi Cevdet Öktem Caddesi, Numara 39'daki kahvede, 3 ay önce ablasından boşanan Fikret Koyuncu'nun silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda, Oktay Karaağaçlı ile kahvedeki müşterilerden 42 yaşındaki Ali Rıza Eralaca ile 21 yaşındaki Veli Yılmaz çeşitli yerlerinden yaralandı. Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan 8 yıllık evli, 7 yaşında "İrem" adında bir kız çocuk babası Oktay Karaağaçlı, doktorların müdahalelerine rağmen yaşamını kaybetti. Karaağaçlı'nın eşi Selda Karaağaçlı'nın 2'nci çocuğuna 8 aylık hamile olduğu öğrenildi. Diğer iki yaralının ise sağlık durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.
Fikret Koyuncu'nun Karaağaçlı'yı kendisinden boşanan ablasını yanına aldığı için uzun süredir tehdit ettiği, zaman zaman evini taşladığı ileri sürüldü. Karaağaçlı'nın bu nedenle polise ve savcılığa birçok kez şikayette bulunduğu ve Turgutlar Mahallesi'ndeki evlerinin bulunduğu sokağa bir süre önce güvenlik amacıyla kamera sitemi kurdurduğu öğrenildi. Koyuncu'nun olaydan sonra kaçtığı motosikletini Selvitepesi'nde terk edilmiş olarak bulan polis, yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
Öte yandan, Oktay Karaağaçlı'nın ölüm haberini alan yakınları ve sevenleri evinin önüne akın etti. Karaağaçlı'nın işyerine ait "www.karmaksanonline.com" internet adresi de karartılarak, başsağlığı mesajları yazıldı. Karağaçlı'nın cenazesi ikindi vakti Hacı Muharrem Camisi'nde kılınacak namazın ardından ilçe mezarlığında toprağa verilecek.