Didim Belediyesi’nce Yeni Mahalle sınırları içerisine kurulacak olan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Parkında çalışmalar sona gelindi. Gençlik Servisi Merkezi kapsamında İlçeye gelen yabancı ülke gençlerinin de katıldığı çalışmaları Belediye Başkanı Mümin Kamacı inceledi. Başkan Kamacı’ya Didim Garnizon Komutanı Deniz Binbaşı Alper Köseoğlu, Akbük Belediye Başkanı M.Erçin Sandalcı ve Akyeniköy Belediye Başkanı Yusuf Deveci eşlik etti.
Belediye Başkanı Mümin Kamacı çalışmaların sona geldiğini söylerken kadınların talebi üzerine yapılan parkın yapımında emeği geçen gençlere de teşekkür etti. Başkan Kamacı “Dünyanın değişik ülkelerinden gelen öğrencilerin Didim’de dikili bir ağacının bulunması onlar açısında güzel bir çalışma. Gençlerimizin parkların yapılmasında çabası büyük oldu. Didim’in bir dünya kenti yapılması noktasında bu çalışmalar güzel çalışmalar; bu tür çalışmalar dünya barışına da katkı sağlayacaktır. Kendilerine katkı verdikleri için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
Didim Halk Eğitim merkezi karşısına yapılan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Parkında toplanma alanı, oturma alanlarının bulunacağı bildirilirken parkın 23 Eylül Cuma günü) saat 16:30’da halkın kullanımına açılacağı bildirildi.