Sokakta bulunan ve vatandaşların ihbarı ile polisin sahip çıktığı yaşlı kadın, kendisinin dövüldüğünü ve sürekli hap içirildiğini ileri sürdü.
Aydının Didim İlçesinde yaşayan 78 yaşındaki Hatice Abalı iddiaları pes dedirtti. Efeler Mahallesinde bir alış veriş merkezinin arkasındaki sokakta yerde otururken bulunan Hatice Abalı, yoldan geçen vatandaşların dikkatini çekti. Yaşlı kadının durumunu telefonla polise bildiren duyarlı vatandaşlar sayesinde kadın soğuk havada donmaktan kurtuldu.
78 Yaşındaki Hatice Abalı eşinin öldüğünü ve çocuğunun olmadığını söylerken, kendine bakan yakınlarıyla ilgili çeşitli iddialarda bulundu. Kendisinin eve kapatıldığını ileri süren Yaşlı Kadın “Ben dövüyorlar, odaya kapatıp üzerimden kapıyı kilitliyorlar. Bunu kayınımın gelini yapıyor. Bana hap veriyorlar ki bunalayım diye; şimdi bu hapları polise vereceğim. Gidecek bir yerim var ama gidemem. Beni huzur evine yerleştirin”diyerek polislerden yardım istedi.
Polis ekipleri yolun kenarında oturan yaşlı kadını eşyalarıyla birlikte ekip otosuna bindirerek Altınkum Polis Karakoluna götürdü. Yaşlı kadın için kayıp başvurusu da yapıldığı öğrenilirken yaşlı kadının yakınlarına teslim edileceği öğrenildi.

20120114ay507477_01.jpg