Minik burnunun hemen altında Adolf Hitler'in o meşhur bıyığını anımsatan minik siyaH bir benek var. Evinden kaçan yaramaz kedi, karanlık sokakların kurbanı oldu. Sahibi Tracey Homan, kedisi kaybolduğunda günlerce ağladığını ve artık ümidi kestiğini söylüyor.

Sokakta karşılaştığı serserilerin kuru sıkı tabancalarına hedef olan Rosie, kaybolduktan birkaç gün sonra yaralı bir şekilde bulundu. Homan, "Kedim kanlar içindeydi. Bacaklarını oynatamayacak durumda, boş bakışlarla etrafına bakınıyordu" şeklinde konuşuyor.

RÖNTGEN FİLMİNDE GERÇEĞİ GÖRDÜLER
Kedisini veterinere götüren kadın, zavallı hayvanın 50 defa kurşunlandığını röntgen filmleriyle öğrendiğini ve gördükleri karşısında şoke olduğunu belirtiyor.

20 kurşunun vücudundan sektiğini, 30'ununsa saplandığını açıklayan veterinerler, kedinin bu halde yaşadığına şaşırdıklarını ve çok şanslı olduğunu açıkladı.

Ameliyata alınan hayvanın sağlığı şimdilik iyi. Sahibi Tracey Homan ise bir hayvana böyle bir zalimliği yapanların nasıl bir kalbe sahip olduğunu merak ettiğini ve kedisini bu hale getirenlerin cezalanması gerektiğini ifade etti. AKŞAM