Zayıf rakibi karşısında açılışı Caner"le yapan Cimbom"da fırsatçı Barış (2) farkı açtı.

Genç Emre Çolak biri penaltıdan 2 golle yıldızlaşırken, Volkan"ın sayısı Denizli"ye yetmedi

G.SARAY"A geldiğinde 4-3-3 sisteminden vazgeçmeyi düşünmediğinin altını birçok defalar çizen Rijkaard, Denizli Belediye karşısında Keita, Kewell ve Baros"un yokluğunda mecburen sistem değişikliğine gitti. 4-4-2 dizilişiyle zayıf rakibi karşısında rahat bir galibiyet alan sarı-kırmızılılar belki de önümüzdeki günlerin taktiğinin provasını yaptılar dün gece...

RIJKAARD"IN öğrencileri ilk dakikadan itibaren oyunun tek hakimi olmayı çok zorlanmadan başardılar. İlk gol de çok gecikmeden 9"da geldi. Sağ çizgiden sıfıra kadar inen Barış uzak direğe kesti. Pozisyonu iyi kovalayan son günlerin flaş ismi Caner"in kafası kalecinin solundan ağlarla buluştu: 1-0. Hız kesmeden rakibinin üzerine giden G.Saraylı oyuncular 18"de ilk golün asistini yapan Barış ile farkı ikiye çıkardılar. Kaptan Arda penaltı noktası üzerinden yerden kaleyi yokladı. Emin, Arda"nın şutunu bloke etti ancak top kısa düşünce Barış"a topu bomboş ağlara yollamak kaldı: 2-0.

GOLDEN sadece 5 dakika sonra bu defa Elano"nun uzaklardan gönderdiği bazukayı Emin zorlukta durdurabildi. Fırsatçı Barış çizgi üzerinde topu yine bomboş pozisyonda ağlara gönderirken fark üçe çıktı. 3-0.

DOĞRU YOLDA

İKİNCİ yarıya sarı-kırmızlılar skorun da verdiği rehavetle başladı. Devrenin başında daha atak, daha istekli gözüken Denizli temsilcisi 50"de farkı ikiye indirmeyi başardı. Sağ köşeden arka direğe kullanılan kornerde Volkan direk dibinden iyi yükselerek kafayı vurdu. Aykut çizgi üzerinde zorlukla topu çelmeyi başardı. G.Saraylı oyuncular pozisyonu seyredince Volkan tekrar kafayı vurarak topu ağlarla gönderdi. 3-1.

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN!

G.SARAY"DA 62"de Fatih"in ceza sahası içinde Ayhan"ı yere düşürmesi sonucunda kazanılan penaltıyı kullanan Emre Çolak topu ve Emin"i farklı köşelere yolladı: 4-1. Bu golden 3 dakika sonra genç yıldız adayı ikinci golüne yine duran toptan imza attı. Ceza sahasının sağ köşesinden kazanılan serbest vuruşu Emre şapka çıkarılacak vuruşla soldan doksana astı, hem durumu 5-1 getirdi hem de tribünleri ayağa kaldırdı.

BU rahat galibiyetle sarı-kırmızılılar hem rakipleri arasında lige en hazır takım olduğunu gösterdi hem de Avrupa"daki rakipleri A.Madrid"e mesaj yolladılar. Ayrıca Ziraat Kupası"nda gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantilediler. Kısacası sezon başı yola çıktıkları 3 kupa parolasına bir adım daha yaklaştılar.