Aydın BŞB Gençlik Spor ve Çevre Koruma Daire Başkanı İbrahim Gürdal Efeler Belediyesi tarafından işletilen kreşte bulunan 3,5 yaşındaki torununun yazdığı köşe yazısı nedeniyle kreşten atılmasına değinerek açıklamalarda bulundu.
Aydın BŞB Gençlik Spor ve Çevre Koruma Daire Başkanı İbrahim Gürdal Efeler Belediyesi tarafından işletilen kreşte bulunan 3,5 yaşındaki torununun yazdığı köşe yazısı nedeniyle kreşten atılmasına değinerek "Yaşanan olay doğru, torunum ağlaya, ağlaya kreşten ayrıldı. Bu kreş 7-8 ay önce Efeler Belediyesine geçti. O zaman sayın Fatih Atay bu bizim de torunumuz, ücret almayalım dedi. Biz kabul etmedik. Eğer kabul etseydik para ödemedi diye atacaktı. Onu Allah' a havale ediyorum” dedi.
MAYBACK NERDE DİYE SORDU
Fatih Atay'a tekrar hakkındaki iddialar için basın karşısına çıkmaya davet eden Gürdal, “Mayback nerde, gören var mı? Mayback Alaçatı’da geziyor. Bana böyle cevap vereceksin, torunumu kreşten atarak değil" diye konuştu.