Eşinden 13 yıl önce ayrılan Mine Elagöz"ü öldüren kişi yada kişiler cinayetten sonra evi de ateşe vermek istedi.

Olay dün saat 15.00 sıralarında Ümraniye Altınşehir Mahallesi, Aksaray Caddesi, Tunç Sokak Numara 56"daki gecekonduda meydana geldi. 17 yaşındaki oğlu Göksel ile birlikte yaşayan 40 yaşındaki Mine Elagöz"ün bir konfeksiyon atölyesinde makinacı olarak çalıştığı öğrenildi.

Bugün işe gitmeyen Elagöz, sabah annesi Selvinaz"ın yanına giderek birlikte kahvaltı yaptı. Elagöz, öğlen saatlerinde işe gideceğini söyleyerek evine gitti. İki saat sonra gecekondudan dumanlar çıktı. Olay yerine gelen Ümraniye İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alıp gecekonduya girdiklerinde Mine Elagöz"ün cesedi ile karşılaştı.

Olay yerinde inceleme yapan polis, salon bölümünde yerde yüzükoyun yatan Elagöz"ün boğazının kesildiğini ve vücudunda 30 bıçak darbesi olduğunu tespit etti. İncelemede ayrıca, katil veya katillerin yatak odasını ateşe vererek olaya yangın süsü vermek istediği belirlendi.

Olay sırasında eve gelen ve iş aramaya gittiği öğrenilen oğlu Göksel Elagöz, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayın duyulması üzerine olay yerine gelen Mine Elagöz"ün annesi Selvinaz Elagöz, ölüm haberini alınca fenalık geçirdi. Olay Yeri İnceleme Polisi"nin incelemeyi tamamlamasından sonra ceset Ümraniye Devlet Hastanesi Morgu"na kaldırıldı. Polis, cinayet ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor./milliyet