Sevilen oyuncu Ece Uslu magazin müdürümüz Bilal Özcan'ın Kanaltürk'te bu pazar yayınlanacak olan 'Laf Aramızda' programına ilginç açıklamalar yaptı. Uslu 3 kez yanmaktan kurtulduğunu ve ölümle burun buruna geldiğini söyledi. Ünlü oyuncu başından geçen ilk yangın olayını şöyle anlattı:

"Zerda dizisinde sahne gereği yangın çıkması gerekiyordu. Halı atölyesindeydik. Bayağı küçük ve basık bir yerdi. Çekime başladık ve göz gözü görmemeye başladı. Nefes alamadım dumandan. Baktım ki kimse kalmamış. Daha sonra sağ olsun setten bir arkadaş koşup çıkardı beni. Yanmaktan güçlükle kurtuldum. Böyle bir talihsiz olay yaşamıştım, onun üzerine güzel bir ayran içip çekime devam etmiştik."

Her tarafi duman sardı

Büyü filminin başrol oyuncularından biri olan Ece Uslu gala gecesinde çıkan yangından da şans eseri kurtuldu. Uslu, "Elektrik kontağından yangın çıkmıştı. Allah'tan dışarıya çıkabilen ilk oyuncudan biri bendim. Her tarafı duman kaplamıştı. Çok korkmuştum" dedi. Evinde yakın zamanda yangın çıktığını söyleyen güzel oyuncu şöyle konuştu: "Geçenlerde cezveyi ocağın üzerinde unutmuşum. Kahve pişirirken taşmış ateş sönmüş ama gaz kaçağı var, plastiği de yanmış kendi kendine, eve duman doldu ben de tekbaşınaydım ve uyuyordum.

Uyandım bir şekilde. Panikledim tabi ama ha gayret deyip kapadım oca ğı, yoksa havaya uçabi lirdim. Belki de zehirlenirdim. Çok büyük bir dikkatsizlik yapmışım. Mutfağın penceresini açık bırakmış tım. Bu sayede kurtuldum."

Uçurum kenarında AĞLAMA KRiZi

Yükseklik korkusu olan Ece Uslu bir sahnede yaşadığı talihsizliğinide itiraf etti. Ünlü oyuncu şunları söy ledi: “Yükseklik korkumla hiç yüzleşmemiştim. Zerda dizisinde yönetmen uçurumun kenarında 'Burayı tırma nacaksın' dedi. 'Ben buraya çıkarım, fakat inemeyebilirim' dedim.

Galiba beni pek ciddiye almadı. Ben de bir şey diyemedim. Çünkü herkes çekime hazırlanmıştı. Ben tırmanmaya başladım, bayağı dik bir dağdı. Ben tırmandım, tırmandım ve bir yerden sonrasını hatırlamıyorum. Sadece tırnaklarımı oraya geçirip hüngür hüngür ağladım. Daha sonra beni birkaç kişi tuttu, tepeye tırmandık. Aşağı bakamıyorum orada bir performans göste mem mümkün değil. Çekimi iptal ettik. "Bunu başka türlü çekelim" diye rica ettim. Yönetmen ka bul etti.”