Söke"de son olarak asker nişanlısı ile telefonda görüşen genç kız pazartesi sabahından bu yana kayıp. 16 yaşındaki Burcu Göven"den üç gündür haber alamayan Ailesi ise perişan oldu.
Kayıp kızlarını bulmak için üç gündür tüm arkadaşlarını, akrabaları aradıklarını ama sonuç alamadıklarını dile getiren baba Nail Gönen; kızları Burcu"nun Ailesi ile bir sorunu olmadığını söyledi. Kızları Burcu"nun son olarak Pazartesi günü sabah 09.00" sıralarında Cumhuriyet Mahallesi"nde bulunan evlerinden askerlik görevini yapmakta olan nişanlısı Remzi Z. İle telefonla görüştüklerini belirten baba Nail Gönen; “saat 10.00 gibi nişanlısı kızımı yeniden telefon ile aramış ancak ulaşamayınca beni arayıp nerde olduğunu sordu. Daha sonra evden ayrıldığını öğrendik. Kızım bir daha evine dönmedi. Daha sonra emniyete kayıp olduğunu haber verdim” dedi.
Kayıp genç kızın Mardin"de vatani görevini yapan nişanlısı Remzi Z."nin, kayıp haberini alır almaz birliğinden izin alarak Söke"ye geldiği öğrenildi.
Kızı Burcunun genelde evde olduğunu, pek dışarı çıkmadığını, komşuya dahi gitse haber verdiğini dile getiren baba Nail Gönen; “cebinde 30 TL para vardı. Evden sadece nişanlısının fotoğraflarını almış. Kimliğini evde bırakmış. Kızımın bir an önce bulunmasını veya sesimizi duyuyorsa evine dönmesini istiyorum” dedi.
2 çocuk babası Nail Gönen annesi Gülsüm Gönen"in de perişan olduğunu belirtirken; kızının pazartesi günü evinden ayrılırken üzerinde kot pantolon, yeşil tişört, kahverengi çantası olduğunu söyledi.