Akbük Beldesi Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı anısına ağaç dikim kampanyası başlattı. Düzenlenen ağaç dikim kampanyasına Didim Kaymakamı Ali Katırcı, Akbük Belediye Başkanı İbrahim Şam, Akbük Sağlık Ocağı Tabibi Pamir Yalaz, Akbük Sağlık Eğitim Merkezi Dinlenme Tesisleri Müdürü Adnan Altınok, Daire amirleri, Atatürk Mahalle Muhtarı, öğrenciler ve Akbüklüler katıldı.
Düzenlenen Kampanya ile ilgili olarak bilgiler veren Akbük Belediye Başkanı Şam; "Her yıl olduğu gibi bu yıl da ağaç dikme çalışmalarımız devam ediyor. Bu yılki dikim çalışmalarımız daha bir anlam kazanıyor. Çünkü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı anısına hareket ediyoruz. Şu ana kadar 500 civarında fıstık çamı diktik. Yerler hazırlandıkça ekime devam edeceğiz. Bu yılki hedefimiz 2 bin adet fıstık çamı dikmek" dedi.
Didim Kaymakamı Ali Katırcı ise yaptığı değerlendirmede; "Bu tür etkinlikleri Bakanlık, Valilik ve Kaymakamlık olarak destekliyor ve teşvik ediyoruz. Akbük Belediyesi'nin bu girişimini de takdir ve beğeniyle karşıladım. Akbük'ün girişinde ve çeşitli alanlarında yapılan bu dikimler Akbük'e daha da bir yeşillik ve güzellik katacaktır. Bu nedenle başta belediye başkanı olmak üzere, tüm emeği geçenleri kutluyorum" diye konuştu.
Ağaç dikim kampanyasının önümüzdeki günlerde de devam edeceği öğrenildi.