G.SARAY"IN yıldızı Arda dün katıldığı Nike tanıtımında hayranlarıyla buluştu. Taksim"de düzenlenen organizasyonda Milli Takım"dan istifa eden Fatih Terim"le ilgili konuşan yıldız, G.Saray"la ilgili soruları ise yanıtsız bıraktı.

İŞTE milli futbolcunun Fatih Terim hakkındaki çarpıcı görüş ve açıklamaları:

"FATİH HOCA BABAM GİBİ"

“FATİH Terim benim için çok özel bir insan. Fatih hocanın önderliğinde profesyonel oldum, onun zamanında A takımda idmana çıktım ve daha sonra milli takım forması giydim. Fatih hoca benim için bir baba gibiydi. Onunla çalışmak gurur verici. Ama bakıyorum ki Terim gibi bir insan için bile, hayatı boyunca futbol oynamamış bir sürü insanın söyleyecek çok şeyi var. Küçüklüğümde hatırlıyorum, çok ağır mağlubiyetler alan milli takımımız, kulüp takımları vardı. Şimdi bakıyoruz, Avrupa şampiyonluğu için mücadele eden, Dünya Kupası"nı sonuna kadar zorlayan takımlar oluşturmuşuz.

"EN BÜYÜĞÜ O"

İsteyen istediğini düşünebilir, ama Terim benim için Türkiye"nin en büyük teknik direktörüdür. Keşke hep başımızda kalsaydı. Ona yardımcı olmaktansa eleştirmeyi daha çok tercih ettik. Bunlara rağmen, bunları yaptı. Herhalde yardımcı olsaydık neler yapardı. Bu söylediklerim için beni eleştireceklerse umurumda değil.

Televizyon karşısında oturan bazı kişilerin hakkı varsa, benim onlardan çok daha fazla hakkım var. (Türk Milli Takımı"nın başında Türk teknik direktör isterim) dedim. Bu da benim Türk vatandaşı, milliyetçi bir insan olarak en doğal hakkım. Ben fikrimi söylemekte özgürüm.”

AYAKKABISINI DA ÖVDÜ

Nike'nin yeni tasarımına da övgüler yağdıran müthiş yetenek, bu ayakkabı sayesinde top kontrolünün artacağının da altını çizerken, “Nike çok güzel bir ayakkabı yapmış. Giymesi çok keyifli ve ayağımı iyi sarıyor. Umarım bu kramponla goller ve asistlerle dolu günler geçiririm. İnşallah bu ayakkabı uğurlu gelir” dedi.

DERBİYE "GÜLÜCÜK" ATTI

Dün gerçekleştirilen organizasyona ise F.Bahçeli 3 genç damgasını vurdu. Tanıtım bitiminde Nike mağazasından ayrılıp İstiklal Caddesi"nde arabasına doğru yürüyen Arda"yı gören F.Bahçeli fanatikler, “Derbi yaklaşıyor. Sizi hep yeniyoruz. Bu sefer de 10-0 yeneriz” diyerek esprili bir şekilde laf attılar. Komik kişiliğiyle tanınan Milli yıldız sessizliğini korurken, gençlere dönüp "Sahada görüşürüz" bakışı attı./akşam