Ünlü sanatçı Gökhan Kırdar, Aydın'da düzenlenen Ege Kariyer Fuarı'na (EGEKAF) katılarak memleketi İncirliova'yı ziyaret etti.
Tarihi Hangar Kafe ve Restoran'da gerçekleşen ziyarette, sanatçı Kırdar'a İncirliova Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan Ceylan, Kültür Sanat ve Sosyal İşler Müdürü Yasemin Özcan Küçük, geçmiş dönem ADÜ Spor Kültür ve Sağlık Daire Başkanı Fevzi Çavdar ile İncirliova Belediyespor Teknik Direktörü Ali Hakan Mert eşlik etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, sanat ve spor üzerine sohbet edilirken, ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı da çekildi.
İncirliova Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, 'Ünlü sanatçı Gökhan Kırdar'ı Tarihi Hangar Kafe ve Restoranımızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Kıymetli sanatçımıza İncirliova Belediyespor Kulüp Başkanımız Hasan Ceylan, Kültür Sanat ve Sosyal İşler Müdürümüz Yasemin Özcan Küçük, geçmiş dönem ADÜ Spor Kültür ve Sağlık Daire Başkanı Fevzi Çavdar ve İncirliova Belediyespor Teknik Direktörümüz Ali Hakan Mert eşlik etti. Bu güzel ziyaretleri için kıymetli sanatçımıza teşekkür ediyor, sanat yolculuğunda üstün başarılarının devamını diliyoruz' ifadelerine yer verildi.