AYESOB’un hafta sonu gerçekleştirilen olağan genel kurulunda, oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan 590 delegeden 405’inin oyunu alan mevcut Başkan Muhammet Ali Künkcü, güven tazeleyerek ikinci dönemine seçildi.

“BU GÜVENE LAYIK OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Genel kurulun büyük bir coşkuyla gerçekleştirildiğini ifade eden Künkcü, kendisine destek veren oda başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Künkcü, “Onurla ve şerefle yürüttüğüm görevimde, esnafımıza layık olabilmek için verdiğimiz mücadelenin karşılığını; seçimde güçlü bir destekle yeniden güven tazeleyerek aldık. Dört yıl daha hizmet etme onurunu bizlere veren tüm esnafımıza, kıymetli oda başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum. Bu güvene layık olmak için gece gündüz demeden, aynı kararlılık ve hizmet aşkıyla esnafımızın yanında olmaya, onların sesi ve hizmetkârı olarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Hayırseverler ile çocuklar arasında köprü: Ada Kıyafet Evi
Hayırseverler ile çocuklar arasında köprü: Ada Kıyafet Evi
İçeriği Görüntüle

PALANDÖKEN’E TEŞEKKÜR
Künkcü ayrıca genel kurula katılarak kendilerini onurlandıran Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken’e de teşekkür etti.

Whatsapp Image 2026 05 05 At 17.50.24D057Aeb3 F999 4Ca1 98Ba 3D98A72335Ed09Cbe46E D931 4A81 Bad9 55E01Dbe27Ff8A88Ea71 05D5 4612 9Ab6 Ca324Da367E0