Aydın Efeler’de ev dekorasyonu ve mobilya sektöründe yarım asırdır faaliyet gösteren Bakış Mobilya, 1500 metrekarelik, 6 katlı yeni mağazasıyla ikinci şubesini hizmete açtı. Mağazada, mobilyadan beyaz eşyaya, perdeden halıya kadar ev yaşamına dair binlerce ürünü Aydınlılarla buluştu.
Büyüme yolculuğunda önemli bir adım daha atan Bakış Mobilya’nın Efeler ilçesindeki ikinci şubesi düzenlenen görkemli törenle kapılarını açtı.
Hasanefendi-Ramazan Paşa Mahallesi 23. Sokak'ta hizmete giren 6 katlı mağazanın açılış törenine Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem, Aydın Sanayi Odası Başkanı Gökhan Maraş, Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, AYSİAD Başkanı Fırat Barışık, Aydın İl Müftüsü Hasan Güneş ile çok sayıda davetli katıldı.
"YENİ BİR HİKAYENİN İLK SAYFASI"
Açılışta konuşan firma sahibi Şenol Bakış, yeni mağazanın sadece bir yatırım olmadığını, yılların emeğinin yeni bir adımı olduğunu söyledi.
Bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür eden Bakış, "Bugün yalnızca yeni bir mağazanın kapılarını açmıyoruz. Aynı zamanda emek, güven ve azimle ördüğümüz yolculuğun yeni bir sayfasını birlikte açıyoruz. Bu bizim için yeni bir hikâyenin başlangıcı" dedi.
“MÜŞTERI GÜVENÍ SAGLADIK”
Yıllar içinde sadece mobilya alanında değil, perde, halı ve inşaat sektörlerinde de faaliyet gösterdiklerini belirten Bakış, bugün ulaştıkları noktada en büyük güçlerinin müşterilerinin güveni olduğunu vurguladı.
"Elde ettiğimiz başarı sadece bize ait değil. Çalışma arkadaşlarımızın özverisi, müşterilerimizin güveni ve ailemizin desteğiyle bugünlere ulaştık" ifadelerini kullanan Bakış, başta babası Rahmi Bakış olmak üzere ailesine, çalışanlarına ve kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.
"KENTLER BÖYLE İNSANLARLA GÜÇLENİR"
Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken ise Şenol Bakış'ın ticari başarısının yanı sıra şehirde örnek kişiliğiyle de öne çıktığını dile getirdi.
Şenol Bakış ile uzun yıllardır birlikte çalıştıklarını belirten Ülken, "Bir şehirde ticaret yapmak başka, o şehrin güven duyduğu isimlerden biri olmak bambaşka bir değerdir. Şenol kardeşim yıllardır sektörünü başarıyla temsil eden, duruşuyla örnek olan bir Aydınlıdır" diye konuştu.
"Eşraf" kavramının yalnızca ekonomik güçle açıklanamayacağını ifade eden Ülken, "Sermaye sahibi olmak kolaydır ama bir kentin güvenini kazanmak zordur. Kentleri büyüten sadece yatırımlar değil, aynı zamanda güven veren insanlardır. Böyle insanlar şehirlerin en büyük değeridir" dedi.
"HAYIRSEVERLİĞİ DE AİLE GELENEĞİ"
Şenol Bakış'ın sosyal sorumluluk çalışmalarına da değinen Ülken, hayırseverliğin aileden gelen önemli bir miras olduğunu söyledi.
Ülken, "Şenol kardeşim bunu dile getirmez ama biz söyleyelim. Yardım söz konusu olduğunda her zaman elini taşın altına koyan bir isimdir. Bu anlayış babasından gelen bir kültürdür. Bugün devraldığı bu bayrağı gelecekte çocuklarına ve torunlarına da taşımasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Aydın İl Müftüsü Hasan Güneş'in yaptığı dua eşliğinde kurdele kesildi ve Bakış Ev Mobilya'nın ikinci şubesi resmen hizmete açıldı. Açılışın ardından davetliler mağazayı gezerek ürünleri yakından inceleme fırsatı buldu.













