Aydın’da elektrik dağıtım şirketinin planlı bakım ve çalışma programı kapsamında 9 ilçede elektrik kesintisi yapılacak. Gün içerisinde farklı saatlerde uygulanacak kesintiler nedeniyle vatandaşların belirtilen saatlere göre hazırlık yapmaları önem taşıyor.

Plaj hırsızının geçmişi şoke etti!
Plaj hırsızının geçmişi şoke etti!
İçeriği Görüntüle

BUHARKENT

10.09-13.00 saatleri arasında yapılacak kesintiden Kızıldere ve Savcıllı bölgeleri etkilenecek.

KARPUZLU

Karpuzlu’da gün içerisinde farklı saatlerde kesinti uygulanacak.

  • 09.00-12.00: Hatıpkışla
  • 12.00-14.00: Hatıpkışla ve Koğuk
  • 14.00-16.00: Koğuk

Kesintiler, Hatıpkışla Sokak, Milas-Karpuzlu Yolu ve Koğuk Küme Evleri ile çevredeki çeşitli sokaklarda etkili olacak.

KÖŞK

Beyköy Mahallesi’nin bazı bölümlerinde 10.00-13.00 ve 14.00-17.00 saatleri arasında iki ayrı kesinti uygulanacak. Denizli-Aydın Yolu, Atatürk Caddesi, İstasyon Sokak, Limon Sokak, Portakal Sokak ve Zeytin Sokak da kesintiden etkilenecek.

DİDİM

Didim’de özellikle uzun süreli kesinti dikkat çekiyor. 09.00-16.00 saatleri arasında Hisar Mahallesi’nin geniş bir bölümünde elektrik kesintisi yapılacak.

Adnan Menderes Bulvarı, Akansu Caddesi, Alparslan Türkeş Caddesi, Atatürk Bulvarı, Baykal Caddesi ve Çobankuyu Caddesi de kesintiden etkilenecek bölgeler arasında bulunuyor.

BOZDOĞAN

Bozdoğan’da 14.00-18.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Kesintiden Akçay ve Ziyaretli bölgeleri etkilenecek.

ÇİNE

Çine’de 10.00-15.00 saatleri arasında planlı kesinti yapılacak. Alabayır, Hacıpaşalar ve Topçam kesintiden etkilenecek.

EFELER

Efeler’de 10.00-13.00 saatleri arasında Umurlu Mahallesi Küme Evler 1. Küme Evleri’nde elektrik kesintisi yaşanacak.

NAZİLLİ

Nazilli’de farklı bölgelerde farklı saatlerde kesintiler uygulanacak:

  • 09.00-11.00: Turan Mahallesi
  • 09.00-15.00: İsabeyli Mahallesi
  • 14.00-19.00: Dumlupınar ve Yeni Sanayi bölgeleri

Özellikle 14.00-19.00 saatleri arasındaki 5 saatlik kesinti dikkat çekiyor.

SULTANHİSAR

Sultanhisar’da 09.00-15.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak. Kesintiden Atça Mahallesi ve Batı Denizli Bulvarı etkilenecek.

Öte yandan en uzun kesintiler Didim Hisar’da 7 saat, Sultanhisar Atça’da 6 saat ve Nazilli’de Dumlupınar ile Yeni Sanayi bölgelerinde 5 saat olarak planlandı.

Özellikle sıcaklıkların yüksek olduğu saatlerde elektrik kesintilerinden etkilenecek vatandaşların, günlük planlamalarını kesinti saatlerini dikkate alarak yapmaları ve elektronik cihazları için gerekli önlemleri almaları öneriliyor.