AYDIN HABER SERVİSİ- Aydın Özel Medinova Hastanesi ile Aydın Özel Başak Koleji arasında 13 Ekim 2016’da “Sağlık Hizmeti Sözleşmesi” imzalandı.

Başak Koleji kurucu temsilcisi Alp Ayaydın ve Özel Medinova Hastanesi temsilcisi Op. Dr. İbrahim Köseoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen imza töreni Özel Başak kolejinde gerçekleşti. 

Aydın Başak Koleji personeli, öğrencileri, kayıtlı üyeleri ile bakmakla yükümlü oldukları 1. Derece aile fertleri için Özel Medinova Hastanesi, muayene fark ücreti ile ayakta veya yatarak gerçekleştirilen tedaviler esnasındaki tüm tahlil, tetkik, ameliyat ve yatan hasta hizmetlerinde oluşan fark ücretlerine yıl boyunca %10 indirim uygulanacaktır.

Başak Koleji kurucu temsilcisi Alp Ayaydın imza töreninde yaptığı konuşmada şöyle konuştu: "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız başta olmak üzere tüm çalışanlarımızın sağlığını önemsiyoruz. Protokol, her iki tarafa da hayırlı olsun"  

Özel Medinova Hastanesi temsilcisi Op. Dr. İbrahim Köseoğlu ise yaptığı konuşmada, ‘’Başak Kolejiyle imzaladıkları protokolden dolayı büyük mutluluk duyduklarını’’ söyledi. Köseoğlu, protokolün her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi