İnsanın hayatında mücadele azmi olmalı, halkın %44 reyini almak ve o insanlara mücadele azmiyle hizmet etmek gerekir.
6 yıl evvel Sn. Özlem Çerçioğlu’nun ben Aydın Tekstil’e ait 177 dönüm araziyi kamulaştırıp Aydın halkına armağan edeceğim burayı halkın istediği şekilde kullandıracağım dediği zaman tüm Aydın ili politikasıyla uğraşanlar,
HADİ CANIM SENDE DİYORLARDI…
Ama şimdi görülüyor ki, 6 yıllık mücadele azmiyle Sn. Özlem Çerçioğlu, Aydın Tekstil arazisini kamulaştırdı. Bu araziyi Aydın halkının kullanımına açacak.
Bunu yaparken her zaman üstüne basa basa söylediğim gibi üst akılı ön plana alarak,
“BU ARAZİNİN KULLANIM ŞEKLİNİ HALKIMA SORACAĞIM” diyor var mı itirazı olan?
İşte bunun için “Halkımın önüne sandık koyacağım bu sandıktan çıkan üst akıl ile hareket edeceğim” diyor helal olsun.
Yıllarca Aydın Tekstil ve arazisi ile ilgili yazılar yazdım. Buradaki Tariş ortaklarına yazık oluyor dedim, ancak kimseye lafımızı dinletemedik. Bundan önceki yönetimler Aydın Tekstil’i özellikle siyasiler, güzelim Aydın Tekstil Fabrikasını batırdılar. Bu fabrikanın batmasına Tariş yöneticileri ve dönemin siyasiler sebep olmuştur. Yazıklar olsun!
Buranın kamulaştırmasıyla ilgili olarak ellerine geçecek parayı çarçur etmezler inşallah.
Burayı batıran, gelmiş geçmiş tüm siyasileri kınıyorum.
Şimdi bazıları Sn. Özlem Çerçioğlu bu kamulaştırma parasını nerden bulacak, büyükşehirde böyle para yok ki diyorlar haklı olabilirler.
Ancak böyle bir arazinin Aydın halkına armağan edilmesi için tabiî ki birtakım ticari faaliyetlerde düşünülecektir.
Demiyorlar ki, helal olsun Sn. Özlem hanıma bu arazi için bizde ÜST AKIL İLE bu insana yardımcı olalım burası Aydın halkının kullanımına açılsın.
Çünkü Özlem Hanım başarısız olsun, ayağı taşa takılsın, rezil olsun, dediklerini yapamasın, bizde onun başarısızlığının tadını çıkaralım diyorlar.
İşte bu çok ayıp!
Siz hiç merak etmeyin Sn. Özlem Hanım bu parayı bulacak ve bu arazi tüm unsurlarıyla halkın önüne konacak. Sandıkla görüşleri sorularak Aydın halkının kullanımına açılacaktır.
Helal olsun Sn. Özlem hanıma.
AYDIN İLİ DSİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BOZDOĞAN’IN
GELİŞMESİNİ İSTEMİYOR,
Bir şehrin gelişmesi gelirlerinin çeşitlendirilmesiyle o yöredeki insanların müreffeh yaşam standartlarına sebep olur.
Bugün Antalya’ya gelen yabancı turistler sadece deniz kenarında yatarak vakit geçirmiyorlar. Bunun için Turizm Bakanlığı ve tur operatörleri turistleri, Antalya civarındaki Toros dağlarındaki kanyonlara, nehirlere, baraj göllerine her yere götürerek ülkemizi tanıtıyorlar ve o yöredeki insanların kalkınmasına vesile oluyorlar.
Bu maksatla Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sn. Özlem Çerçioğlu, Aydın ilinin en ücra köşesi olan BOZDOĞAN ilçemizin kalkınması için KEMER BARAJINDA ve etrafındaki kanyonlarla ilgili olarak turizm master projesi yapıyor.
Buradaki baraja yüzer iskeleler ile balık lokantaları, tekneler ile baraj gezintisi için tur tekneleri koyarak en az yılda Kuşadası, Didim, Efes’e gelen milyon turistin yerli yabancı 100 bin adedini BOZDOĞAN ilçemize ve kemer baraj gölüne çekmek için yapılan bu projeyi,
DSİ DUKALIĞI RED EDİYOR.
Bunu da 22.02.2016 tarih 115599 sayılı yazılarıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bildiriyor, gerekçe ise çok komik,
“BARAJ GÖLÜ DERİNLİĞİ 44 METRE ANİ SU DEĞİŞİMLERİ GEREKÇELERİ”
Bu kadar…
Bu DSİ dukalığı hakikaten BOZDOĞAN ilçemizin GELİŞMESİNİ istemiyor.
Beyler Aydın iline yazın yağmur yağmaz dolayısıyla baraj gölünde ani su seviyesi değişimi olmaz. Bunu en aptal adama sorsalar HADİ CANIM SENDE derler.
Ayrıca beyler siz hakikaten Aydınlıları salak mı yoksa aptal mı sanıyorsunuz? Demirköprü, Keban, Almus, Atatürk vs bir sürü baraj gölünde balık lokantaları var buralarda turist gezileri yapılıyor. Tekneleri su derinliği 1 metre bile değil, 44 metre su derinliğinde ani su seviyesi değişikli YAZIN KAÇ METRE olur siz hiçbir ARAŞTIRMA YAPTINIZ MI?
İşte bu suallere cevap veremeyeceğiniz için bizden köşe bucak kaçıp randevu vermiyorsunuz.
Sn. Ak Parti Milletvekili Abdurrahman Öz, şimdi sana soruyorum bu bölge senin sorumluluğunda…
Bozdoğan ilçesinin gelişmesi için böyle bir projeye ne diyorsun?
Gel üst akıl olarak bu konuyu konuşalım.
Aydın DSİ ile bizi karşı karşıya getir, basın mensupları olarak Aydın DSİ dukalığını,
- Jeotermal konusunda
- Sulama kanallarında
- Menderes Sulaması hakkında
- Menderes ovası yer altı suları konusunda
- Yapılan barajların maliyetleri konusunda
- Yapılan Göletlerin su kaçırması konularında
Bu konularda hesap soralım veya Sayın Tayyip Erdoğan’ın ÇİNE BARAJI konusunda AYDIN DSİ DUKALIĞINI hesaba çektiği gibi
Sen de “Kardeşim 44 metre su derinliği olan Haziran, Temmuz, Ağustos ayında baraj nasıl su seviyesi değişikliği oluyor” diye bir sor bakalım aziz milletvekilim.
Sonra da çık, Bozdoğan halkının karşısına “Kardeşim ben ve benim iktidarım bu bölgenin turizm açısından gelişmesini istemiyoruz” de.. Bakalım Bozdoğan halkı sana ne söyleyecek gör.
İŞTE BU YÜZDEN SÖYLÜYORUM, AYDIN DSİ DUKALIĞININ BÖLGE MÜDÜRÜ korkuyor Sayın Bölge Müdürü korkunun ecele faydası yok bunu bil.
PEŞİNDEYİM BUNU BİL!