AYDINPOST HABER SERVİSİ/Filiz ÖZDEMİR-Lena Otomotiv Aydın Merkez, Kuşadası ve Bodrum’daki üç şubesinde yüze yakın uzman personeliyle müşteri memnuniyetini hedefliyor. 

 
“Volkswagen’in tüm modelleri rağbet görüyor”
dsc_0026.jpgVolkswagen’in pazar payının her geçen yıl arttığını dile getiren  Lena Otomotiv Genel Müdürü Tekin Ak, başta Transporter, Caravella, Crafter ve bu yıl Volkswagen ailesine katılan Amarok pikap  olmak üzere Volkswagen’in tüm modellerinin rağbet gördüğünü ifade etti. Ak “Yılın bu ayları model geçiş ayları olduğundan sektörde nispeten durgunluk hakim. Çünkü insanlar 2012 model araçları bekliyorlar. Fakat 2011’in ilk çeyreği otomotiv sektörü için “altın dönem” oldu. Türkiye pazarında satılan 700 bin aracın 400 bini ilk çeyrekte satıldı bile. 
 
“VDF cazip faiz oranlarıyla araba kredisi veriyor”
 
Volkswagen’in finans kuruluşu olan VDF  cazip faizlerle araba kredisi verdiğini ve bunun da Volkswagen marka araçların satışlarında  olumlu bir etken  olduğunu belirten Ak sözlerini şöyle sürdürdü: “Zaten müşteri memnuniyetini tüm hizmetlerinde ilke edinen Volkswagen markası her zaman rağbet görüyor.  MAH 18 adını verdiğimiz projemize göre Volkswagen’in 2018 yılı hedefi dünyada en çok satan, en çok müşteri memnuniyeti sağlayan, dünyanın en iyi otomotiv markası olmak. Lena Otomotiv olarak bizim de hedefimiz Volkswagen yetkili bayisi ve Audi, Seat, Scoda  markalarının yetkili servisi olarak hızlı kaliteli ve deneyimli personelimizle müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak.”
 
dsc_0030.jpg
 
dsc_0031.jpg