Ziyarette, kısa bir süre sonra açılması planlanan Didim SGK Merkez Müdürlüğü konusu ve SGK'lı üyelerin sorunları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
SGK İl Müdürü Yavuz Poyraz, Ege Bölgesi Sosyal Güvenlik Koordinasyon Toplantısının 22 Haziran günü Altınkum'da bulunan Şoförler Federasyonu Sosyal Tesislerinde yapılacağını belirtirken Didim SGK Merkez Müdürlüğüyle ilgili olarak da "SGK hizmet binası yeri çözüme kavuşmuş olup hastane karşısındaki alanda yapımına en kısa sürede başlanarak yaklaşık 6 ay sonra hizmete girmesini planlıyoruz" dedi.
Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken şöyle konuştu: "Merkez binasının bir an önce bitirilip hizmete girecek olmasından dolayı üyelerimiz ve vatandaşlarımız adına bir kez daha kendilerine teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın artık Aydın'a gitmek zorunda kalmadan birkaç dakikada işlemlerini bitirecek olması çok büyük zaman kaybı önlenmesi ve ekonomik rahatlık getirecektir. Her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçemizde eksikliği hissedilen kurum temsilciliklerinin bir an önce tamamlanması için ilgili kurumlarla görüşerek elimizden geleni yapıyoruz." iha